Το νέο EP «Μy Dear Melancholy,» φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή για τον The Weeknd.

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την αιφνίδια κυκλοφορία του «Μy Dear Melancholy,», το κοινό του The Weeknd έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Καναδός καλλιτέχνης ετοιμάζει άλλα δύο ολοκαίνουρια EPs, που μαζί το πρώτο εικάζεται ότι θα συνθέσουν μία νέα τριλογία.

Πρόσφατα, ο The Weeknd έγραψε στην περιγραφή του λογαριασμού του στο Instagram τη φράση: «we are alone together,», για την οποία πολλοί πιστεύουν δικαιολογημένα ότι είναι ο τίτλος του επόμενου EP που θα κυκλοφορήσει.

Ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει και τρίτη δόση στο πλαίσιο αυτών των κυκλοφοριών, ενδεχομένως με τον τίτλο «Abel». Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, η πλήρης ονομασία της υποτιθέμενης τριλογίας θα είναι «My Dear Melancholy, We ‘re Alone Together. Abel».

Αυτή δε θα είναι η πρώτη τριλογία του The Weeknd, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες που έχουν αρχίσει να διαδίδονται.

Το 2012 κυκλοφόρησε τη συλλογή «Trilogy», η οποία συγκέντρωσε σε ένα άλμπουμ τα mixtapes «House of Balloons», «Thursday» και «Echoes of Silence» που είχαν κυκλοφορήσει κατά μήκος του 2011.

Ο The Weeknd δεν έχει σχολιάσει καμία από τις φήμες, ωστόσο το κοινό του επιμένει ότι είναι καθ’ οδόν δύο ακόμη EPs, παραθέτοντας και ένα ανεπιβεβαίωτο χρονοδιάγραμμα.

Το δεύτερο EP («We ‘re Alone Together») θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου και το τρίτο («Abel») στα τέλη Ιουλίου. Η ολοκληρωμένη τριλογία θα ήταν πιθανό να διατεθεί μεταξύ του Αυγούστου και του Νοεμβρίου, σύμφωνα πάντα με τις θεωρίες.

Το «Μy Dear Melancholy,» κυκλοφόρησε από τις ΧΟ και Republic Records / Universal Music στις 30 Μαρτίου και έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200» με 169.000 συνδυαστικές πωλήσεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας