Μία αινιγματική ανάρτηση του The Weeknd έχει σκορπίσει ενθουσιασμό.

Ο The Weeknd δίνει ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή (30 Μαρτίου) και έχει σημάνει συναγερμός.

Τις προηγούμενες ημέρες, το «Starboy» της δισκογραφίας ενημέρωσε ότι το νέο άλμπουμ του είναι στο στάδιο του mastering, σε φάση ολοκλήρωσης με άλλα λόγια, δημοσιεύοντας έξι βίντεο –χωρίς ήχο- από διάφορες στιγμές του στο στούντιο ηχογράφησης.

Λίγο πριν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον The Weeknd σε μία μικρή πόλη της Καλιφόρνια, το Ταφτ – δώδεκα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, να πραγματοποιεί γυρίσματα για ένα καινούριο εγχείρημα.

Ο 28χρονος Καναδός καλλιτέχνης επανήλθε στα κοινωνικά δίκτυα και ανάρτησε σε όλους τους λογαριασμούς του το αινιγματικό στιγμιότυπο μίας άγνωστης συνομιλίας, το οποίο έγραφε το μήνυμα:

«Θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουμε την Παρασκευή; Είμαι αδιάφορος για να είμαι ειλικρινής.»

 

Δεδομένου ότι οι Παρασκευές έχουν θεσπιστεί ως ημέρες νέων κυκλοφοριών, το κοινό έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει ολοκαίνουριο υλικό από τον The Weeknd, είτε είναι τραγούδι είτε είναι… άλμπουμ, όπως θα επιθυμούσαν μερικοί.

Η χρονική περίοδος είναι πρόσφορη για μία νέα κυκλοφορία, καθότι θα είναι επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ «Coachella» μαζί με την Beyoncé και τον Eminem, ανεβαίνοντας στη σκηνή στις 13 και 20 Απριλίου.

Σύμφωνα με διάφορα σχόλια, το πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύει ο The Weeknd «θα τον πάει πίσω στις ρίζες του». Είναι πιθανή η συνέχεια του «Starboy» ή ο Abel Tesfaye θα γυρίσει στην εποχή του «Kiss Land» (2013) ή ακόμα και του «Trilogy» (2012);

Αφήστε το σχόλιό σας