Ο The Weeknd «δολοφονεί» την καλλιτεχνική φυσιογνωμία που μας είχε συστήσει, για να παρουσιάσει μία άλλη πλευρά του εαυτού του.

Ο The Weeknd συναντά μουσικά τους Daft Punk ρίχνοντας μία μουσική “βόμβα” μεγατόνων.

O 26χρονος Καναδός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει την πρόκληση να κρατήσει σταθερή την τροχιά του μετά το «Beauty Behind the Madness», ένα από τα 10 εμπορικότητα άλμπουμ του 2015, με hits που έκαναν θραύση παγκοσμίως Cant FeelMy Face», «The Hills», «In The Night»).

Και το πρώτο βήμα για να το καταφέρει αυτό είναι, εννοείται, η αναπάντεχη σύμπραξη – “τυφώνας” με το εμβληματικό δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής των Daft Punk.

«Starboy»

Το νέο άλμπουμ του The Weeknd ονομάζεται «Starboy» και θα είναι μία συνέχεια 18 κομματιών του «Beauty Behind the Madness». Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί από τη Republic Records / Universal για τις 25 Νοεμβρίου.

Ο The Weeknd ενώνει την έμπνευσή του με αυτή των Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo και ο καρπός της εκκωφαντικής στο άκουσμα σύνευρεύσης τους, το ομότιτλο κομμάτι του νέου άλμπουμ, έρχεται για να μας εθίσει και να μας παρασύρει στη δική του ακατανίκητη «άβυσσο»!

Το video με το οποίο ντύνεται οπτικά το «Starboy» μόλις βγήκε στον «αέρα», επιφυλάσσοντας ένα σενάριο αντάξιο της προκείμενης συνεργασίας.

Ένας εισβολέας παρεισφρέει στο διαμέρισμα του The Weeknd, βάζοντάς τον στο δολοφονικό του στόχαστρο. Ο άγνωστος είναι άλλη μία προσωπικότητα του The Weeknd (ή Abęl Makkonen Tesfaye, όπως είναι το αληθινό του όνομα), η οποία συστήθηκε μέσα από το εξώφυλλο του «Starboy».

Ουσιαστικά, παρακολουθούμε τον The Weeknd να “δολοφονεί” την έως τώρα καλλιτεχνική φυσιογνωμία του, προκειμένου να ξεκινήσει ένα καινούριο στάδιο στην καριέρα του.

Οι Daft Punk εμφανίζονται και αυτοί με τη σειρά τους στο video clip (1:19), με έναν απόλυτα ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το video clip είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του The Weeknd με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Το άλμπουμ του «Starboy» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες (βρείτε το στο iTunes και στο Google Play), όμως οι τίτλοι των τραγουδιών που θα περιέχει παραμένουν επί του παρόντος αδιευκρίνιστο μυστήριο, πλην ενός track με την ονομασία «False Alarm»!

Το εξώφυλλο από το άλμπουμ του «Starboy»:

The Weeknd - Starboy (official album cover 2016)

Αφήστε το σχόλιό σας