Οι coaches του «The Voice» και οι φίλοι τους θα εμφανιστούν στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και για να υποστηρίξουν έναν ιερό σκοπό.

Ο Πάνος Μουζουράκης και οι φίλοι του, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα γεμάτο από αγάπη και ευαισθησία, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σκοπός τους να αναδείξουν και να βοηθήσουν το έργο της «Κιβωτού του Kόσμου».

Έλενα Παπαρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, o πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου (η «ψυχή» της Κιβωτού), Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Βραχνός (διευθυντής του ρ/σ «Μελωδία»), Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Παούρης (ο σολίστας μπουζουκιού), Λευτέρης Ελευθερίου, Μανώλης Φάμελλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης και Φιόνα Γεωργιάδη δίνουν το «παρών».

Επίσης συμμετέχουν οι Σπύρος Γραμμένος, Άκης Δείξιμος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς, Απόστολος Βαλαρούτσος, Μυρτώ Ναούμ, Αργύρης Παυλίδης, Γιώργος Καρτάλος, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μαργκώ Ενεπεκίδη και Άννα Κακολύρη.

Όλοι μια παρέα που τους ενώνει ένας κοινός σκοπός και με επίκεντρο αγαπημένα τραγούδια, μας χαρίζουν μια ιδιαίτερη βραδιά, με την αγάπη, το χιούμορ και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

Mαζί τους και τα παιδιά από την χορωδία της «Κιβωτού» που πλημμυρίζουν με νιάτα το πλατό και χαίρονται την κάθε στιγμή του γυρίσματος.

Σε μια πολύ συναισθηματική και ξεχωριστή στιγμή της εκπομπής, μάλιστα, τραγουδούν το «Φίλα Με Ακόμα» με τον Πάνο Μουζουράκη και το «Την Πόρτα Ανοίγω Το Βράδυ» με τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, αγγίζοντας τις καρδιές και τις ψυχές μας.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας