Ο καινούριος κύκλος του «The Voice» θα σταθεί αφορμή για να συναντηθούν επί της οθόνης ο πατέρας με την κόρη του.

Το «The Voice» θα είναι οικογενειακή υπόθεση!

Η Miley Cyrus φέρνει τον πατέρα της, τον -επίσης τραγουδιστή- Billy Ray Cyrus, για να την βοηθήσει κατά μήκος της επόμενης σεζόν. Ο πατέρας Cyrus θα συμβάλλει ως σύμβουλος της ομάδας της Miley, η οποία αποκάλυψε τα σχετικά νέα σχετικά μέσω Instagram.

Εν όψει της επερχόμενης, 13ης σεζόν του «The Voice», τις υπόλοιπες περιστρεφόμενες κόκκινες καρέκλες καταλαμβάνουν ο Adam Levine των Maroon 5, ο Blake Shelton και η Jennifer Hudson, που παίρνει θέση στην αμερικανική έκδοση του talent show για πρώτη φορά.

Σύμβουλος της ομάδας του Adam Levine για φέτος θα είναι ο Joe Jonas των DNCE και πρώην μέλος των Jonas Brothers. Ο Blake Shelton θα έχει τη βοήθεια των Rascal Flatts και η Jennifer Hudson θα έχει στο πλευρό της την Kelly Rowland.

Η Miley Cyrus είχε διατελέσει σύμβουλος σε όλους τους «coaches» της δέκατης σεζόν του «The Voice», προτού συμμετάσχει και η ίδια στο show ως μέλος των κριτικής επιτροπής. Η Alicia Keys είναι ένα άλλο παράδειγμα καλλιτέχνη που υπήρξε σύμβουλος και μετά ανέλαβε πόστο ως μέντορας.

Την περασμένη σεζόν, οι «cocahes» που αποτελούνταν από τον Adam Levine, την Gwen Stefani, την Alicia Keys και τον Blake Shelton, είχαν συμβούλους τον John Legend, τη Céline Dion, τον DJ Khaled και τον Luke Bryan αντίστοιχα.

Ο καινούριος κύκλος του αμερικανικού «The Voice» ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο του «NBC».

Δείτε επίσης:
To (ελληνικό) «The Voice 4» έρχεται –
Ποια θα είναι η κριτική επιτροπή;

The Voice of Greece - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας