Η αγωνία έφτασε στα ύψη στον πρώτο ημιτελικό του «The Voice Of Greece». Ποιοι προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό;

Τέσσερα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του «The Voice Of Greece» έδωσε ο πρώτος ημιτελικός, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Μία ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, 8 από τα 16 αστέρια που ξεχώρισαν έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν μία από τις πολυπόθητες θέσεις στον τελικό. Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού κορυφώθηκε.

Από την ομάδα του  Σάκη Ρουβά διαγωνίστηκαν οι Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Στέλιος Ιωακείμ και Χριστοδούλα Τσαγγαρά. Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου εμφανίστηκε η Φανή Ζωχιού. Mε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη πήραν μέρος η Άντρια Αγγελή και ο  Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ. Tέλος, με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια είδαμε τους Nikola Floqi και Γιώργο Ζιώρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας άφησαν για λίγο τα καθήκοντα του coach και ανέβηκαν στη σκηνή του «The Voice Of Greece» για να τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους.

Ποιοι κέρδισαν το κοινό και πήραν τις τέσσερις πρώτες θέσεις για το μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού μουσικού show, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, όπου ένα ταλέντο θα κάνει δικό του το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal;

Στον τελικό προκρίθηκαν οι (με τυχαία σειρά ανακοίνωσης) Στέλιος Ιωακείμ, Γιώργος Ζιώρης, Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Φανή Ζωχιού.

Άλλες οχτώ φωνές θα διαγωνιστούν στο δεύτερο ημιτελικό του «The Voice Of Greece», την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, διεκδικώντας τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του πρώτου ημιτελικού στην ακόλουθη λίστα:

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας