Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice»;

Μία ανάσα μας χωρίζει από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του «The Voice Of Greece»!

Τα οχτώ αστέρια που ξεχώρισαν στους δύο ημιτελικούς του του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου.

Η μάχη αφορά και τους coaches, αφού όλοι θέλουν να είναι οι επόμενοι νικητές του «The Voice Of Greece». Ο Σάκης Ρουβάς διαθέτει τρεις φωνές στην ομάδα του, η Έλενα Παπαρίζου έχει μία και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια θα εκπροσωπηθούν από δύο φωνές ο καθένας.

Οι οχτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και να πάρουν το περιζήτητο εισιτήριο για τον επερχόμενο τελικό είναι -με αλφαβητική σειρά- οι Γιώργος Ζιώρης, Φανή Ζωχιού, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Στέλιος Ιωακείμ, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση και Χριστοδούλα Τσαγγαρά.

Μόνο ένας θα κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο, ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα και ένα αυτοκίνητο.

Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει;

Ψηφίστε το μεγάλο νικητή του «The Voice Of Greece»

Η ψηφοφορία θα κλείσει την ώρα έναρξης του τελικού, την Τετάρτη 20/12.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

The Voice 4 - Κωστής Μαραβέγιας - Πάνος Μουζουράκης - Γιώργος Καπουτζίδης - Σάκης Ρουβάς - Έλενα Παπαρίζου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας