Τα Lives του «The Voice of Greece» αρχίζουν!

Τα πολυαναμενόμενα Lives του «The Voice of Greece» ξεκινούν με τον πρώτο γύρο των Cross Battles, το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Έπειτα από τα συναρπαστικά Knockouts, οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece», δηλαδή ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει συνολικά οχτώ παίκτες ο καθένας στην ομάδα του.

Το αποψινό (06/12) επεισόδιο των Cross Battles θα δώσει τα πρώτα οχτώ εισιτήρια για τον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας.

Σε αυτή τη φάση, οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν ανά δυάδες, προερχόμενοι από διαφορετικούς coaches, με διαφορετικό τραγούδι και μόνο ένας θα προκριθεί. Στη διαδικασία αυτή το κοινό θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού ο νικητής θα αναδειχθεί από την ψήφο του και μόνο.

Η «κόντρα» αφορά και τους coaches, καθώς και οι τέσσερις θέλουν να δουν τις φωνές της ομάδας τους στον τελικό, όπου ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.

Η διαμόρφωση των τεσσάρων ομάδων εν όψει των Lives:

#TeamSakis

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Στέλιος Ψαρογιάννης, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημοσθένης Βατίστας, Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Στέλιος Ιωακείμ, Μιχαέλα Θεοδώρου, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Γεωργία Πρατοπούλου.

#TeamHelena

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Φανή Ζωχιού, Γιάννης Κεσίδης, Άγγελος Τσιμιδάκης, Σοφία Αγναντοπούλου, Χάρης Κορνάρος, Μάνος Κούκκος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αναστάσιος Παπαναστασίου.

#TeamPanos

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Άντρια Αγγελή, Δαυίδ Καναβός, Alex Hamel, Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Κώστας Μπουγιώτης, Δέσποινα Λεμονίτση, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Ιουλία Καλλιμάνη.

#TeamKostis

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal - The Voice of Greece 2016 - Hit Channel

Γιώργος Ζιώρης, Σοφία Νάσσιου, Πάνος Παταγιάννης, Δωρίδα Χιώτη, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Μαρία Μοσκοφιάν, Μαίρη Πρωτόπαπα, Nikola Floqi.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας