Αυτές είναι οι 16 φωνές που θα συμμετάσχουν στους πολυαναμενόμενους ημιτελικούς του «The Voice».

Tα 16 αστέρια που ξεχώρισαν διαγωνίζονται στους δύο λαμπερούς ημιτελικούς του «The Voice Of Greece», την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Στα συγκλονιστικά Cross Battles και τα δύο πρώτα Lives του του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης αναμετρήθηκαν οι 32 διαγωνιζόμενοι που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις και κατάφεραν να φτάσουν έως εκεί. Για πρώτη φορά μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τους νικητές των Cross Battles, με τα αποτέλεσμα άλλοτε να κρίνονται στην κόψη του νήματος και άλλοτε να είναι σαρωτικά.

Μία ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους στους ημιτελικούς του «The Voice Of Greece» για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού θα κορυφωθεί. Ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης διαθέτουν από τέσσερις φωνές ο καθένας στην ομάδα του, η Έλενα Παπαρίζου προχωρά με δύο ταλέντα και ο Σάκης Ρουβάς πηγαίνει στους ημιτελικούς με έξι παίχτες.

Ποιοι θα κερδίσουν το κοινό για να πάρουν τις οκτώ θέσεις για το μεγάλο τελικό του «The Voice Of Greece»; Το μεγάλο έπαθλο είναι ένα αυτοκίνητο και το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι του ημιτελικού

#TeamSakis

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Γεωργία Πρατοπούλου, Στέλιος Ψαρογιάννης, Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Στέλιος Ιωακείμ, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Χριστοδούλα Τσαγγαρά.

#TeamHelena

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Αναστάσιος Παπαναστασίου, Φανή Ζωχιού.

#TeamPanos

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Άντρια Αγγελή, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Δέσποινα Λεμονίτση, Μαρίνα Κυριαζοπούλου.

#TeamKostis

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal - The Voice of Greece 2016 - Hit Channel

Nikola Floqi, Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Σοφία Νάσσιου.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας