Η φάση των Blind Auditions του «The Voice» γίνεται όλο και πιο συναρπαστική.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show, συνεχίστηκε με το πέμπτο επεισόδιο των Blind Auditions, το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου.

Νέοι και νέες με όνειρα ταξίδεψαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ανέβουν στο λαμπερό stage και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κάνουν τον αγαπημένο τους coach να πατήσει το κουμπί, να γυρίσει την καρέκλα και να τον πάρει στην ομάδα του.

Οι τέσσερις coaches άκουσαν και να διεκδίκησαν τους καλύτερους από τους διαγωνιζόμενους για την ομάδα τους. Έως τώρα ο Πάνος Μουζουράκης διαθέτει 13 διαγωνιζόμενους στην ομάδα του, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει συγκεντρώσει 12 τραγουδιστές, η Έλενα Παπαρίζου μετρά 11 φωνές και ο Σάκης Ρουβάς έχει 10 άτομα.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης διαχειρίζεται με το δικό του μοναδικό τρόπο την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων – οικογενειών τους και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Πώς διαμορφώνονται οι τέσσερις ομάδες του «The Voice»;

#TeamSakis

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Samir Al-Belati, Χριστιάννα Σιόκα, Μάρα Τζίμα, Andry Georgiou, Mariam Loria, Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Σταύρος Τσουκαλάς, Μαρία Θεοχαροπούλου, E.J. Soti (Έφη Σωτηριάδου), Γιάννης Αλεξάκης.

#TeamHelena

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Αντιγόνη Σαμπατακάκη, Αφροδίτη Σοφιανίδου, Κορίνα Ντελινιάν, Βάγια Ζυγογιάννη, Μάνος Κούκκος, Lorens Jaria, Ελεάννα, Έλενα Αρμάο, Γιάννης Χρυσίδης, Νίκος Κογιαννής, Γιάννης Καρατζάς.

#TeamPanos

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Σοφία Νάσσιου, Ross Hill (Σταύρος Παπαδάκης), Στέλιος Πετράκης, Ιωάννα Θεοδοσιάδου, Χριστίνα Κυριάκου, Μυρτώ Πάσχου, Νίκος Μουταφίδης, Κυριακή Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Χριστοδουλάκος, Ραφαέλα Πινιατάρο, Έλενα Καμπάνη, Κατερίνα Τόφια, Κώστας Μπουγιώτης.

#TeamKostis

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal - The Voice of Greece 2016 - Hit Channel

Όλγα Μπούντου, Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Georgia Ram, Μαρία Γαργαροπούλου, Δημήτρης Ντουνιαδάκης, Νάγια Αγοραστού, Πάνος Παταγιάννης, Μαριάννα Δημούση, Ντανιέλα Πούγκα, Θεανώ Τσαβουσάκη, Δωρίδα Χιώτη, Μαρία Μοσκοφιάν.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που προκρίθηκαν από την 5η Blind Audition του «The Voice» στην ακόλουθη λίστα:

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

The Voice of Greece - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας