Η πρώτη φάση του «The Voice of Greece» έφτασε στο τέλος της. Ποιοι διαγωνιζόμενοι συμπλήρωσαν τις τέσσερις ομάδες;

Με το 14ο Blind Audition ολοκληρώθηκε η πρώτη και συναρπαστική φάση του «The Voice of Greece», το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου.

Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 50 χώρες και κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση, κορυφώνει την αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Από τα 19 ταλέντα που διαγωνίστηκαν στο τελευταίο Blind Audition, λίγοι και τυχεροί ήταν εκείνοι που συμπλήρωσαν τις τέσσερις ομάδες, οι οποίες έχουν από 34 παίκτες η καθεμία. Ύστερα από δεκάδες μοναδικές φωνές και υπέροχα τραγούδια, ανατροπές και έντονες συγκινήσεις, 136 αστέρια εντυπωσίασαν τους coaches με την ερμηνεία τους.

H επόμενη φάση του «The Voice of Greece» ξεκινά την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου με τα Βattles, όπου η αναμέτρηση για τους διαγωνιζόμενους γίνεται πιο σκληρή και η απόφαση πιο δύσκολη για τους coaches.

Οι τέσσερις coaches, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς διάλεξαν τα τελευταία άτομα με τα οποία ολοκλήρωσαν αριθμητικά τις ομάδες. Στη συνέχεια, θα χωρίσουν τους τραγουδιστές σε 17 ζευγάρια και θα προχωρήσουν μόνο με τους μισούς.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων στο 14ο Blind Audition του «The Voice» στην ακόλουθη λίστα:

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας