Αρχική Μουσική Μουσικά Νέα «The Voice»: Όσα έγιναν στα Playoffs - Ποιοι προκρίθηκαν στα Lives; (vids)

«The Voice»: Όσα έγιναν στα Playoffs – Ποιοι προκρίθηκαν στα Lives; (vids)

-

Δες και αυτά

Τα Playoffs του «The Voice Of Greece» έδωσαν τα τελευταία εισιτήρια για τα Cross Battles.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, 16 διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στα Playoffs του «The Voice Of Greece» και μόνο τέσσερις πήραν την πρόκριση για τα Lives και τα Cross Battles.

Οι coaches έδωσαν μία τελευταία ευκαιρία σε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους που δεν κατάφεραν να περάσουν από τα Battles και τα Knockouts.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξαν τέσσερα άτομα από την ομάδα τους για να τραγουδήσουν ξανά στο «The Voice Of Greece».

Στα Playoffs τραγούδησαν τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα, ο καθένας ξεχωριστά και στο τέλος εμφανίστηκαν όλοι μαζί επάνω στη σκηνή για να ακούσουν την απόφαση του coach. Ένας μόνο συνέχισε στα Lives.

Έτσι, τέσσερις διαγωνιζόμενοι πήραν τα εισιτήρια για τα Lives και ο κάθε κριτής θα πάει στα Cross Battles του «The Voice Of Greece» με εννέα παίκτες στην ομάδα του.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, και το νέο compact SUV «T-Roc» της Volkswagen.

The Voice Of Greece - Playoffs - Hit Channel

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια επέστρεψαν οι Κωνσταντίνα Μόρτογλου, Μαρία Ιερωνυμάκη, Βαγγέλης Πατήλας, Έλενα Φουντά. Την πρόκριση κέρδισε η Μαρία Ιερωνυμάκη.

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στους Ντόρα Γκέκα, Έμιλυ Βιβλάκη, Λία Γιαρλέλη, Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου . Στα Cross Battles πέρασε η Λία Γιαρλέλη.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαριζου διαγωνίστηκαν οι Φώτης Παπαζήσης, Δήμητρα Σωτηροπούλου, Γιώργος Βάνας, Γιάννης Σωτηρόπουλος. Στα Lives συνέχισε ο Γιώργος Βάνας.

Οι διαγωνιζόμενοι που κάλεσε ο Σάκης Ρουβάς ήταν οι Δήμητρα – Ιόλη Εξάρχου, Chris Brian Καρακασίδης, Δήμητρα Θεοφανίδη, Στέλιος Καρπαθάκης. Το εισιτήριο πήρε η Δήμητρα Θεοφανίδη.

O Γιώργος Καπουτζίδης βρισκόταν μαζί τους επάνω στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες υποδεχόταν τους παίκτες που κερδίζουν, με τις οικογένειές τους, στα παρασκήνια.

Τα Lives του «The Voice Of Greece» ξεκινούν με τη φάση των Cross Battles, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στον ΣΚΑΪ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας