Η τρίτη φάση του «The Voice of Greece» έριξε αυλαία με μία μεγάλη ανατροπή.

Τα συναρπαστικά Knockouts του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκαν με δώδεκα διαγωνιζόμενους να προκρίνονται στα Lives από το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο αυτής της φάσης, που μεταδόθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Στα Knockouts είδαμε τους coaches να φτιάχνουν έξι τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους.

Οι τρεις παίκτες εμφανίζονταν μαζί στο stage και τραγουδούσαν ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches είχαν το δύσκολο έργο να επιλέξουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο συνεχίζουν μαζί στα Cross Battles, που θα είναι live.

O κάθε coach είχε όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του για τη φάση των Cross Battles.

The Voice Of Greece - Κωστής Μαραβέγιας - Σάκης Ρουβάς - Έλενα Παπαρίζου - Πάνος Μουζουράκης - Hit Channel

Η ανακοίνωση που έφερε την ανατροπή

Η σημαντική ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης στο τέλος του τρίτου Knockout επιβεβαίωσε άλλη μία αλλαγή στη διαδικασία του «The Voice Of Greece» που είχε αναφέρει το Hit Channel πριν την έναρξη του πέμπτου κύκλου.

Φέτος, οι coaches έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν διαγωνιζόμενους από τα Battles και από τα Knockouts που αισθάνονται ότι χρειάζονται άλλη μία ευκαιρία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς μπορούν να φέρουν πίσω στη σκηνή του «The Voice Of Greece» τους διαγωνιζόμενους που θέλουν να τους ακούσουν άλλη μία φορά και στο τέλος αυτής της διαδικασίας, του «Comeback Stage» (ή Playoffs), ένας από κάθε ομάδα προκρίνεται στα Cross Battles. Έτσι, οι ομάδες δε θα έχουν 8 αλλά 9 διαγωνιζόμενους.

Πριν από τα Lives θα μεσολαβήσει την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ένα συναρπαστικό και συγκινητικό επεισόδιο που θα περιλαμβάνει την επιστροφή αυτών των διαγωνιζομένων και θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα Cross Battles του «The Voice Of Greece».

The Voice Of Greece - Πάνος Μουζουράκης -Έλενα Παπαρίζου - Σάκης Ρουβάς - Κωστής Μαραβέγιας - Hit Channel

Τα τελευταία εισιτήρια για τα Cross Battles

Στη φάση των Cross Battles προκρίθηκαν από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια οι Rachel Cassar, Λεμονιά Μπέζα (steal από την Έλενα Παπαρίζου).

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισαν τις μονομαχίες οι Ζάχος Καραμπάσης, Τζοάννα Καράογλου, Ζέτα Ξαφάκη (steal από την Έλενα Παπαρίζου), Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Αλέξης Πρεβενάς (steal από το Σάκη Ρουβά), Δάφνη Γεωργαλή, Νίκος Φάρφας.

Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά πέρασαν στα Lives οι Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Αιμίλιος Μωσαΐδης, Ξενοφών Λαφαζάνης.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, και το νέο compact SUV «T-Roc» της Volkswagen.

Το «The Voice Of Greece» προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας