Οι τέσσερις «coaches» του «The Voice» γύρισαν τις καρέκλες τους στο νεαρό τραγουδιστή που κέρδισε τις εντυπώσεις τους.

Ο Χάρης Κορνάρος κατάφερε το «4 στα 4» στις Blind Auditions του «The Voice». Και οι τέσσερις κριτές του επιτυχημένου talent show γύρισαν τις καρέκλες τους και τον διεκδίκησαν.

Πολλοί fans των διαγωνισμών τραγουδιού γνώρισαν στο πρόσφατο παρελθόν το νεαρό καλλιτέχνη με την ιδιαίτερη φωνή, από την πρώτη θέση που χάρισε πέρσι στην Ελλάδα με τη νίκη του σε διαβαλκανικό φεστιβάλ στα Σκόπια (Grand Prix Price City of Skopia), όταν ερμήνευσε το τραγούδι του «Πάλι Απ’ Την Αρχή». Φέτος, τα κατάφερε και πέρασε στο «The Voice», που συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με μία ερμηνεία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο έκανε τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους και διάφορα σχόλια κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νεαρού Κρητικού καλλιτέχνη αλλά και τη σελίδα του παιχνιδιού.

Ο Χάρης Κορνάρος που κατοικεί όμως στην πρωτεύουσα, θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του «The Voice» με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αφού ήταν η επιλογή του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, θέλει να δοκιμαστεί σε ό,τι του προτείνει η «coach» και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περιμένουμε πολλές εκπλήξεις από τη μεριά του στη πορεία του στο εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για τη «νίκη» αυτή που ήρθε την κατάλληλη εποχή της ζωής του, καθώς οργανώνει την καλλιτεχνική του πορεία.

Για όσους τον γνωρίζουν από κοντά, βάζει πλώρη για ψηλά στο «The Voice» και γιατί όχι και για την πρώτη θέση, αφού είναι κοινό μυστικό η πραγματική του αγάπη στη μουσική και το τραγούδι. Παρ’ όλα αυτά, χαρακτηρίζεται πάντα από τη σεμνότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο, προσόν που μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί στις ημέρες μας.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

The Voice of Greece - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας