Η κριτική επιτροπή του «The Voice» δείχνει το χιούμορ της με ένα απολαυστικό video, εμπνευσμένο από τα 70’s.

Το αμερικανικό «The Voice» επιστρέφει για τη 13η σεζόν του και η ομάδα των superstars που στελεχώνει την κριτική επιτροπή, η Miley Cyrus, ο Adam Levine των Maroon 5, ο Blake Shelton και η Jennifer Hudson, γυρνάει το χρόνο για… να πολεμήσει το έγκλημα.

Το υπέροχο ρετρό βίντεο εν όψει του καινούριου κύκλου του talent show αποτίει φόρο τιμής σε αγαπημένες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές από τη δεκαετία του 1970, όπως οι «Starsky & Hutch», «The Mod Squad» και «T.J. Hooker».

Από το γρήγορο σπορ αμάξι της εποχής που περνά μέσα από στοίβες άδειων κιβωτίων από χαρτόνι έως και τη Miley Cyrus που επιδεικνύει τις γνώσεις της στο kung φορώντας μία ολόσωμη τζιν φόρμα, το trailer συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της δράσης.

Κάθε «coach» διαθέτει το δικό του χαρακτήρα σε αυτό το action show από τα 70’s. Ο Adam Levine είναι ο χαλαρός αστυνομικός που «παίζει» με τους δικούς του κανόνες, ο Blake Shelton είναι ο ειδικός στις μεταμφιέσεις και η Miley Cyrus είναι μία ετοιμοπόλεμη σωματοφύλακας.

Το βίντεο συστήνει επίσης την Jennifer Hudson σε ένα ρόλο εμπνευσμένο από την Pam Grier, που ψάχνει για καυγά. Επιπλέον, εμφανίζεται και ο παρουσιαστής του αμερικανικού «The Voice», Carson Daly, ως ένας… φριχτός μηχανικός αυτοκινήτων.

Τι σχέση έχει η καταπολέμηση του εγκλήματος με τη μουσική; Κανείς δεν ξέρει, ίσως να υπάρχει σύνδεση, αλλά ήταν μία μοναδική ευκαιρία να φανεί πόσο διασκεδαστική είναι η ομάδα της κριτικής επιτροπής. Η 13η σεζόν του αμερικανικού «The Voice» κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του «NBC».

Δείτε επίσης:
Πατέρας και κόρη μαζί στην επόμενη σεζόν του «The Voice»

The Voice - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας