Δύο φωνές που μας πρόσφεραν τραγούδια που έχουμε σιγοψιθυρίσει δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο «The Voice». Τα κατάφεραν;

Γνώριμες φυσιογνωμίες είδαν οι τηλεθεατές στο ενδέκατο Blind Audition του «The Voice of Greece», το βράδυ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου.

17 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στο λαμπερό stage του απόλυτου talent show στον πλανήτη και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πείσουν τους τέσσερις coaches, που είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Ο ένας εκ των δύο διαγωνιζόμενων που εξέπληξαν με την απόφαση να λάβουν μέρος τους στα Blind Auditions ήταν ο Γιάννης Μπέκας, ο οποίος έγινε γνωστός με τη μεγάλη επιτυχία «Το Σ’ Αγαπώ», το 2005.

Το τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του «Κάποιες Στιγμές Που Χάνομαι», που κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά από τη Heaven Music.

Στο Blind Audition τραγούδησε το «Τολμώ» της Μαρινέλλας και με τη ζεστή χροιά της ερωτικής φωνής του έπεισε την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν και να τον διεκδικήσουν.

Ο Γιάννης Μπέκας είχε συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου την εποχή των Antique, όμως γνωριζόταν ακόμα περισσότερα χρόνια με τον Πάνο Μουζουράκη, οπότε έγινε ένας… «team-πανιστής» χωρίς δισταγμό.

Το δεύτερο οικείο πρόσωπο που εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή του «The Voice of Greece» ήταν η Ιουλία Καλλιμάνη, την οποία μάθαμε μέσα από την επιτυχία «20 Χρονών» σε συνεργασία με τον Bo.

Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει το 2012 από την Cobalt Music (τότε Universal).

Στο ενδέκατο Blind Audition διαγωνίστηκε με ένα διαφορετικό άκουσμα, ένα παλιό λαϊκό τραγούδι που έχει γνωρίσει πολλές εκτελέσεις, το «Μακριά Μου Να Φύγεις».

Η στιβαρή ερμηνεία της κατενθουσίασε και τους τέσσερις κριτές, που γύρισαν όλοι τις καρέκλες τους, θέλοντας να την εντάξουν στην ομάδα τους.

Τελικά, επέλεξε (και εκείνη) την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε όσα συνέβησαν στο 11ο Blind Audition του «The Voice»

The Voice - Πάνος Μουζουράκης - Έλενα Παπαρίζου - Γιώργος Καπουτζίδης - Σάκης Ρουβάς - Κωστής Μαραβέγιας - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας