Μία γνώριμη φυσιογνωμία είδαμε να συμμετέχει στις Blind Auditions του «The Voice».

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην πέμπτη Blind Audition του «The Voice», που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου, υπήρχε ένα τραγουδιστής – τραγουδοποιός έκπληξη.

Τα τραγούδια στα οποία έχει υπογράψει τη μουσική και τους στίχους είναι κάτι παραπάνω από γνωστά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία το «Ο Άνθρωπός Σου» (σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια), το «Γιατί Έχω Εσένα», το «Ψυχή Μου Πονάς», αλλά και τραγούδια όπως τα «Τόσα Ξέρεις, Τόσα Λες», «Πάνε Τώρα Τόσες Μέρες» και «Μη Σταματάς Να Μ’ Αγαπάς».  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει επιλέξει άλλο ένα τραγούδι του εν λόγω προσώπου και για το νέο δίσκο του, που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει τραγουδήσει το «Ώστε Έτσι Λοιπόν», το «Έτσι Γεννήθηκα» στην προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του, όπως επίσης και το «Με Ποιο Δικαίωμα» με το «Πόσο Να Πονέσω».

Ο δημιουργός πίσω από τα συγκεκριμένα τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες είναι ο Λεμονής Σκοπελίτης, ο οποίος έλαβε μέρος στο «The Voice» και στη φάση των Blind Auditions, εκπλήσσοντας τους μυημένους στο ελληνικό πεντάγραμμο που αναγνώρισαν το όνομά του.

Παρόλο που ήταν αλάνθαστος τραγουδώντας το «Ήρθες» του Πασχάλη Τερζή, ο Λεμονής Σκοπελίτης δεν κατάφερε να πείσει τους «coaches» του «The Voice» και ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν πάτησαν το κουμπί να γυρίσουν την καρέκλα τους και να τον στείλουν στα Battles του μουσικού show.

Δείτε την Blind Audition παρακάτω:

Ο Λεμονής Σκοπελίτης έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ κατά το παρελθόν και τώρα διαθέτει τρία προσωπικά singles με την ετικέτα της Heaven Music.

Αυτά είναι το «Ήρθες»:

Το «Όσο Κανείς»:

Και το «Μπράβο Σου»:

Αφήστε το σχόλιό σας