Εντονότερο ανταγωνισμό και μεγαλύτερη αγωνία υπόσχονται τα νέα χαρακτηριστικά του «The Voice».

Ο νέος κύκλος του «The Voice Of Greece» ξεκινά απόψε, Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 21:00, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η φετινή σεζόν του διάσημου talent show θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των coaches.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν ξανά τις θέσεις τους στις περιστρεφόμενες καρέκλες, οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί και διαθέτουν τρία επιπλέον κουμπιά.

Πατώντας το κουμπί με το αντίστοιχο όνομα, ο κάθε coach θα έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει από τη διεκδίκηση του συμμετέχοντα όποιον από τους υπόλοιπους τρεις κριτές επιθυμεί.

Η καρέκλα του coach που θα πατά το κουμπί του αποκλεισμού, θα γυρνά αυτόματα, δίνοντας την πρόκριση στο διαγωνιζόμενο. Ο κριτής που θα έχει αποκλειστεί, θα το ανακαλύπτει μόνο όταν πατά το δικό του κουμπί.

Το νέο χαρακτηριστικό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον 14ο κύκλο της αμερικανικής έκδοσης του «The Voice», στις αρχές της χρονιάς.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το κουμπί του αποκλεισμού για τέσσερις φορά ο καθένας σε ολόκληρη τη φάση των Blind Auditions στο «The Voice Of Greece».

Εκτός από το δικαίωμα του «steal» (κλεψίματος) διαγωνιζόμενου από αντίπαλη ομάδα, το μουσικό show δίνει πλέον την ευκαιρία στους coaches να σώσουν μία φωνή που αποκλείστηκε στο γύρο των Knock Outs.

Ωστόσο, εάν ένας άλλος coach πατήσει το κουμπί του «steal», ο συμμετέχων θα καλείται να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει στην ομάδα του ή να πάει στην άλλη.

Οι καινούργιες δυνατότητες στο «The Voice» υπόσχονται να ανατρέψουν τις ισορροπίες μεταξύ των coaches και τη δυναμική του καθενός, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 15ο κύκλο της αμερικάνικης έκδοσης του «The Voice», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο, έχει προστεθεί πέμπτος coach, ο οποίος καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια μίας νέας φάσης με την ονομασία «The Comeback Stage».

Στο συγκεκριμένο γύρο, παίρνουν μέρος έξι καλλιτέχνες που δεν προκρίθηκαν από τα Blind Auditions και μόνο ένας θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι για τα live shows.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν αυτή η φάση θα ενταχθεί στον καινούργιο κύκλο του «The Voice Of Greece» που αρχίζει απόψε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας