Ώρα τελικού για το «The Voice of Greece»!

Μία ανάσα μας χωρίζει από τον τελικό του «The Voice of Greece» που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα και ένα αυτοκίνητο. H αγωνία των διαγωνιζόμενων και των coaches Κωστή ΜαραβέγιαΠάνου ΜουζουράκηΈλενας Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά θα κορυφωθεί.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο Γιώργος Ζιώρης και η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Μαρίνα Κυριαζοπούλου και η Δέσποινα Λεμονίτση. Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Φανή Ζωχιού. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Στέλιος Ιωακείμ, η Χριστοδούλα Τσαγγαρά και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Οι τέσσερις coaches μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους θα τραγουδήσουν ζωντανά στη σκηνή. Μετά από τις ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ, ένας μόνο θα καταφέρει να κερδίσει και να είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά και θα τραγουδήσει ζωντανά ένα κομμάτι – έκπληξη, που όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με το τραγούδι του στον τελικό.

Επιπλέον, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη σκηνή του «The Voice of Greece» το νέο του τραγούδι με τίτλο «Εγώ Στα Έλεγα».

Ψηφoφορία:
Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice»;

The Voice of Greece - logo - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας