Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice». Η νέα, πολυαναμενόμενη σεζόν του αγαπημένου μουσικού show άρχισε με μία συναρπαστική Blind Audition.

Οι Blind Auditions ξεκίνησαν και το λαμπρό stage του «The Voice of Greece», του απόλυτου μουσικού show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, υποδέχτηκε τους πρώτους υποψήφιους σε μία συναρπαστική πρεμιέρα, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Τα φώτα άναψαν, τα μικρόφωνα πήρε «φωτιά» και οι κριτές τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου όπου φιλοξενεί το «The Voice» κατακλύστηκε ξανά από θεατές, αλλά και από τους νέους τραγουδιστές που δοκίμασαν την τύχη τους.

Άγχος, αγωνία, γέλια, συγκίνηση εναλλάχτηκαν επάνω στη σκηνή του «The Voice of Greece» στην πρώτη Blind Audition. Ποια υποψήφια αστέρια εντυπωσίασαν τους coaches με την ερμηνεία τους και διεκδίκησαν μία θέση στην ομάδα τους; Ποιοι από αυτούς κατάφεραν να γυρίσουν την καρέκλα;

Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζήτησαν και πάλι ανάμεσα στις συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.  Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων. Χαρούμενοι και δεμένοι σαν μία όμορφη παρέα μόλις η σκηνή αδειάζει, αλλά και παράλληλα έτοιμοι ο καθένας για τον εαυτό του να διεκδικήσει την καλύτερη φωνή. Τα πειράγματα αλλά και οι… σκληρές διεκδικήσεις δε σταματούν ποτέ.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης διαχειρίζεται με το δικό του μοναδικό τρόπο την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων – οικογενειών τους και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

The Voice - Πάνος Μουζουράκης - Έλενα Παπαρίζου - Γιώργος Καπουτζίδης - Σάκης Ρουβάς - Κωστής Μαραβέγιας - Hit Channel

Ποιες είναι οι φωνές που πέρασαν επιτυχώς από την πρώτη Blind Audtition του «The Voice»;

#Team Sakis: Samir Al-Belati, Χριστιάννα Σιόκα

#TeamHelena: Αντιγόνη Σαμπατακάκη, Αφροδίτη Σοφιανίδου

#TeamPanos: Σοφία Νάσσιου, Ross Hill (Σταύρος Παπαδάκης)

#Team Kostis: Όλγα Μπούντου, Κατερίνα Μπαρμπαρούση

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των προκριθέντων από την πρώτη Blind Audition στην ακόλουθη λίστα:

Οι Blind Auditions του «The Voice» θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

The Voice of Greece - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας