Για τα 90’s δε χρειάζονται διαξιφισμοί. Λατρεύουμε ΟΛΕΣ τις επιτυχίες τους και γι’ αυτό τις συγκεντρώσαμε στην απόλυτη λίστα!

Εάν ρίξουμε στην «αρένα» το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη δεκαετία, οι απόψεις θα διίστανται. Ειδικότερα, η μάχη θα κορυφωθεί ανάμεσα στα 80’s και τα 90’s που θα διεκδικήσουν τον τίτλο με παρόμοιες αξιώσεις.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η απάντηση συνδέεται κατά κόρον με την περίοδο όπου μεγάλωσε ο καθένας, με εκείνα τα χρόνια που ανακάλυψε τον κόσμο γύρω του και τη μουσική εν προκειμένω, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις του.

Όσοι γεννηθήκαμε στη χρυσή δεκαετία την 90’s, την έχουμε τοποθετήσει αναμφίβολα σε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Δεν είναι μόνο οι προηγούμενοι λόγοι, δεν είναι μόνο η ξεγνοιασιά που συνόδευε τα πρώτα χρόνια της ζωή της. Είναι και η μουσική.

Τη δεκαετία της 1990, κυρίως από τα μέσα της και έπειτα, ζήσαμε την κοσμογονική αλλαγή στο ελληνικό τραγούδι. Παρακολουθήσαμε τα πρώτα βήματα των καλλιτεχνών που έμελλε να παραλάβουν τα ηνία και να εξελιχθούν στις πιο καταξιωμένους της εποχής μας.

Είναι γεγονός ότι η δεκαετία του 1980 ήταν αρκετά περίεργη για τη λαϊκή μουσική. Όμως στα 90’s έδωσε ξανά το στίγμα της. Σίγουρα αλλαγμένη, αλλά και ανανεωμένη με νέα πρόσωπα που ανέτρεψαν τα δεδομένα και τη σημάδεψαν ανεξίτηλα.

Δημήτρης Μητροπάνος, Πασχάλης Τερζής, Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Πλούταρχος, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Διονύσης Σχοινάς και πολλοί ακόμα αγαπημένοι τραγουδιστές του χθες και του σήμερα συγκεντρώνονται στην απόλυτη playlist των 90’s!

«Μην Αντιστέκεσαι» ή «Ανήκω Σε Μένα»; «Τι Ήμουνα Για Σένα» ή «Παλιόκαιρος»; «Τραύμα» ή «Ένα Σπίτι Καίγεται»; «Μπαμ Και Κάτω» ή «Βλέπω Κάτι Όνειρα»; «Όταν Το Τηλέφωνο Χτυπήσει» ή «Τώρα Μου Μιλάει»; «Μαργαρίτες» ή «Σκόνη Και Θρύψαλα» ή «Ο Τελευταίος Χορός»; «Απόψε Θα ‘Θελα» ή «Με Τους Αλήτες»;

Δε χρειάζονται διαξιφισμοί. Λατρεύουμε ΟΛΕΣ τις επιτυχίες των 90’s!

The Ultimate 90’s

Απευθείας σύνδεσμος – link: spoti.fi/2uOsstN

QUIZ:
Μπορείς να συμπληρώσεις την επιτυχία των 90’s;

90s greek hits quiz - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας