Η ταινία επικεντρώνεται στα γεγονότα του 1971 που σχετίζονται με το σκάνδαλο των Pentagon Papers που δημοσιεύθηκαν από την Washington Post και έχει σαν πρωταγωνιστές τον Tom Hanks και τη Meryl Streep.

Steven Spielberg, Tom Hanks, Meryl Streep: Τρία Όσκαρ (και το κέρδισαν περισσότερο από μία φορά) για το έργο νέο του νέου σκηνοθέτη, με τίτλο «The Post». Η ταινία αναφέρει την ιστορία του σκανδάλου των Pentagon Papers που δημοσιεύθηκαν από τη Washington Post, μια μυστική μελέτη του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την αμερικανική πολιτική και στρατιωτική συμμετοχή στο Βιετνάμ από το 1945 έως το 1967.

‘The Post’. Tom Hanks και Meryl Streep
‘The Post’. Tom Hanks και Meryl Streep

Η ταινία, με βάση το σενάριο της Liz Hannah, θα καλύψει τα γεγονότα του 1971, όταν ο στρατιωτικός αναλυτής Daniel Ellsberg διέρρευσε την έκθεση στον Τύπο. Ο Tom Hanks παίζει τον διευθυντής της Post, Ben Bradlee, ενώ η Meryl Streep αυτόν της Katharine Graham, τη πρώτη γυναίκα εκδότρια μιας μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας.

Στο cast συμπληρώνουν οι Alison Brie (Glow), Sarah Paulson (American Horror και Crime Story), Bob Odenkirk (Better Call Saul). Η κυκλοφορία του «The Post» έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους, με μαζική κυκλοφορία στις 12 Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Αφήστε το σχόλιό σας