Η Έλενα Παπαρίζου & οι Kings συνοδεύουν τους The Players στο video clip για το πρώτο τραγούδι τους, καλώντας σε μία δροσιστική βουτιά.

Οι «The Players» έδωσαν μορφή στο πρώτο τραγούδι τους!

Η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings σε συνεργασία με τη Minos EMI / Universal σχημάτισαν το νέο hot boy band της πόλης.

Η «number one» ντίβα της pop στην Ελλάδα, η Έλενα Παπαρίζου, και οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, οι Kings, ως scouters στο πλαίσιο του νέου project της Amita Motion «Back 2 Bands», δημιούργησαν τους «The Players», το ανερχόμενο boy band της ελληνικής δισκογραφίας που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Το πρώτο τους single φέρει τον τίτλο «Vamos» και είναι σε μουσική που υπογράφει ο Teo Tzimas και σε στίχους των KINGS. Το τραγούδι μόλις απέκτησε εικόνα και τα νεαρά αγόρια δηλώνουν πανέτοιμα να «πάνε πιο ψηλά» μαζί σας! Vamos!

Το απολαυστικό video clip επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Το αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινό και οι The Players λένε ένα μεγάλο «πάμε» για μία δροσιστική (μουσική) βουτιά, μαζί με τους καθοδηγητές τους, την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings.

Οι «The Players» είναι ο Παναγιώτης Χατζήπαπας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece 3», ο Γιώργος Βιδάλης και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας