Το πρώτο τραγούδι των The Players και των The StarBoys είναι εδώ και ευελπιστούν με αυτό να αναδειχθούν στο καλύτερο νέο boy band.

Τα δύο νέα boy bands της ελληνικής δισκογραφίας, οι The Players και οι The StarBoys παρουσιάζουν το πρώτο τραγούδι τους.

Σε ρόλο scouter έχουν επιστρατευθεί η Έλενα Παπαρίζου με τους Kings για τη Minos EMI / Universal και η Ελένη Φουρέιρα με τους Playmen για την Panik Records, οι οποίοι μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδικασία ακροάσεων, επέλεξαν τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες και θα σχημάτισαν δύο δυναμικά συγκροτήματα, τα οποία και θα καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια για την ανάδειξη του καλύτερου boy band της Ελλάδας.

Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του καλύτερου boy band καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μέσα από τις επίσημες σελίδες που δημιουργήθηκαν στο Facebook για τα δύο συγκροτήματα.

Οι auditions ολοκληρώθηκαν και τα δύο νέα πιο θετικά boy bands είναι γεγονός.

Positive Team 1 – «The Players»

Οι The Players είναι το positive boy band που προκύπτει από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και των Kings.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Παναγιώτης Χατζήπαπας που συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό «The Voice», ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου και ο Γιώργος Βιδάλης.

Το πρώτο τραγούδι τους ονομάζεται «Πάμε» (Vamos) και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Positive Team 2 – «The StarBoys»

Οι The StarBoys είναι το positive boy band που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει η ομάδα της Ελένης Φουρέιρα και των Kings.

Σε αυτούς μαζί με τον Πέτρο Γιαλαμά είναι άλλες δύο φωνές που γνωρίσαμε μέσα από μουσικό show, ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης από το «Rising Star» και ο Δίων Κουμπούρας από το «The Voice».

Το πρώτο τραγούδι τους έχει τίτλο «Όλα Γίνε» και τη μουσική γράφουν οι Playmen, ενώ τους στίχους ο STAN με τον Αναστάσιο Ράμμο:

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη του καλύτερου συγκροτήματος, παρών θα είναι και ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος θα συμβάλει με την έμπνευση και την εμπειρία του, παροτρύνοντας τους νέους να ανακαλύψουν τη Θετική Ενέργεια που κρύβουν μέσα τους.

Το νικητήριο boy band του Amita Motion Back 2 Bands, θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών που το εκπροσωπεί (Minos EMI / Universal ή Panik Records), η οποία θα αναλάβει και την παραγωγή και προώθηση CD single καθώς και το video clip του.

Παράλληλα, η Amita Motion θα δώσει την ευκαιρία και στα δύο boy bands που θα ξεχωρίσουν, να πραγματοποιήσουν on stage performance, στο μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2017 στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας