Το καλοκαίρι ξεκινά με καυτά φιλιά, δροσιστικές βουτιές και το «Summer» των The Players.

Οι The Players και η Magic Music φέρνουν το «Summer».

Η μουσική είναι μαγεία και ο… μάγος του αύριο ήρθε για να αλλάξει το status quo στη μουσική βιομηχανία, κάνοντας την αρχή μαζί με το με το νέο δυναμικό boy band της ελληνικής δισκογραφίας, τους The Players.

Ο Παναγιώτης Χατζήπαπας, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece 3», ο Γιώργος Βιδάλης και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου ενώθηκαν σε μία ομάδα και σχημάτισαν το νέο boy band που άρχισε «καίει» τις καρδιές της νεολαίας μόλις εμφανίστηκε.

Οι The Players είχαν αναδειχθεί μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands» και έκαναν το ντεμπούτο τους λέγοντας ένα μεγάλο «Vamos», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και στη συνέχεια έδωσαν το «Πρώτο Φιλί» τους.

Με σύμμαχο ένα φανατικό κοινό που τους στηρίζει από την πρώτη στιγμή, οι The Players κάνουν το επόμενο βήμα τους και σηματοδοτούν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού με το πιο καυτό τραγούδι.

Οι The Playler μας προσκαλούν με το «Summer» να ζήσουμε ένα μαγικό δυνατό και πάνω από όλα τρελό καλοκαίρι, με καυτά φιλιά και δροσιστικές βουτιές.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzimas και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Δημήτρης Μπέρης. Το απόλυτα καλοκαιρινό video clip που δίνει μορφή στο «Summer» σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Κυκλοφορεί από τη Magic Music και τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας