Το ταξίδι τώρα ξεκινά για τους «The Players».

Οι «The Players» αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands» και είναι με κάθε επισημότητα το επόμενο φιλόδοξο boy band της ελληνικής δισκογραφίας.

Μία «Number One» ντίβα και οι «βασιλιάδες», η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings, επιστρατεύτηκαν από τη Minos EMI / Universal ως κυνηγοί ταλέντων και αναζήτησαν τους κορυφαίους ανάμεσα στους καλύτερους, στο πλαίσιο του διαγωνισμού γνωστής μάρκας χυμών.

Και εγένετο οι… «The Players».

Ο Παναγιώτης Χατζήπαπας, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece 3», ο Γιώργος Βιδάλης και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου ενώθηκαν σε μία ομάδα για να σχηματίσουν το νέο boy band που έχει αρχίσει να «καίει» τις καρδιές της νεολαίας από πολύ νωρίς.

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» διοργανώθηκε στο «Τείχος των Εθνών» του Ο.Α.Κ.Α. την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών του «Back 2 Bands». Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους μοναδικούς «The Players», οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το κοινό και να νικήσουν το αντίπαλο δέος, ξεκινώντας και επίσημα το ταξίδι.

The Players (Κωνσταντίνος Γρηγορίου - Παναγιώτης Χατζήπαπας - Γιώργος Βιδάλης) - Hit Channel

Vamos

Το πρώτο τραγούδι των «The Players» διαθέτει την ονομασία «Vamos» και κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Η μουσική ανήκει στον Teo Tzimas και οι στίχοι στους Kings.

Το απολαυστικό και απόλυτα καλοκαιρινό video clip που έδωσε μορφή στο «Vamos» σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Έκπληξη είναι η εμφάνιση των μεντόρων του ανερχόμενου συγκροτήματος, της Έλενας Παπαρίζου και των Kings.

Το αποτέλεσμα ξεπερνά τις 600.000 προβολές στο YouTube σε λιγότερο από δύο μήνες, ενώ η σελίδα τους στο Facebook έχει καταγράψει πάνω από ένα εκατομμύριο αλληλεπιδράσεις σε περίοδο τριών μηνών.

Χάρη στη γρήγορη αποδοχή και την αγάπη που γνώρισαν από τον κόσμο, οι «The Players» λένε το μεγάλο «πάμε» για την ελπιδοφόρα πορεία που απλώνεται μπροστά τους. Το μέλλον τους ανήκει!

Δείτε επίσης: «Vamos»! Η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings
είναι guests στο πρώτο video clip των The Players

The Players - Vamos Πάμε (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας