Με βραβείο αποχώρησαν οι The Players από τα Mad VMA 2018 και  τραγούδησαν για πρώτη φορά στη σκηνή της διοργάνωσης.

Οι The Players κέρδισαν το βραβείο του «Best Newcomer» στα Mad Video Music Awards 2018.

Το ανατρεπτικό boyband της ελληνικής δισκογραφίας κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στην κατηγορία «Best Newcomer» των Mad Video Music Awards 2018, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Οι The Players αποθεώθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια της βράβευσης τους, ενώ ευχαρίστησαν τόσο την Έλενα Παπαρίζου και τους KINGS που ήταν η αφορμή για να συναντηθούν και να γίνουν συγκρότημα όσο και τη δισκογραφική τους εταιρεία, τη Minos EMI / Universal.

Παράλληλα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα βραβεία, όπου παρουσίασαν το νέο τους single «Summer» με guest εμφάνιση – έκπληξη της Εμμανουέλας, ενώ διασκεύασαν μαζί με τους KINGS και τη Shaya την πασίγνωστη επιτυχία των 00’s «Ξέρω Τι Ζητάω», ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Οι The Players είναι χάρη στις ψήφους του κοινού οι «Best Newcomer» για το 2018 και υπόσχονται σε όλους πως ήρθαν για να μείνουν.

Το μουσικό ταξίδι τους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017.

Τα μέλη του συγκροτήματος, Γιώργος Βιδάλης, Κωνσταντίνος Γρηγορίου και Παναγιώτης Χατζήπαπας, επιλέχθηκαν από την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, μέσα από χιλιάδες συμμετοχές, για να συμμετάσχουν στο project «Back2Bands» της Amita Motion.

Οι The Players κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, με κορύφωση την εμφάνιση τους στην «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» το 2017, όπου και ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού project «Back2Bands».

 

Αφήστε το σχόλιό σας