Οι The Players είναι ένα από τα πέντε ονόματα που παίρνουν μέρος στη διεθνή εκστρατεία «Help A Dane».

Οι The Players, το δημοφιλές και ανατρεπτικό boyband της Ελλάδας, συμμετέχουν στη διεθνή καμπάνια «Help A Dane» με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και των μελανωμάτων.

Η εκστρατεία αυτή για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι μια συνεργασία μεταξύ του μη κυβερνητικού οργανισμού «Danish Cancer Society» και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden.

Η καμπάνια στοχεύει στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντας στους Δανούς να είναι πιο προσεκτικοί στον ήλιο.

Δυστυχώς, η Δανία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα) στη Σκανδιναβία, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος του πληθυσμού και την ηλιακή κατανομή.

Στη φετινή χιουμοριστική καμπάνια του «Help A Dane» επιλέχθηκαν 5 χώρες από όλον τον κόσμο: Η Ταϊλάνδη, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ελλάδα.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν η δισκογραφική εταιρία Minos EMI / Universal με το δημοφιλές boyband «The Players».

• Ταϊλάνδη (Keng Tachaya & F/8 Production)
• Ιταλία (Colapesce & THINK I CATTLEYA)
• Ισπανία (Maneo & O Creative Studio)
• Γαλλία (Bleu Toucan & Frenzy Paris)
• Ελλάδα (The Πlayers & Universal Music)

Κάθε χώρα ανέλαβε να φτιάξει το δικό της χιουμοριστικό τραγούδι και βίντεο κλιπ, ώστε να επιστρατεύσει τους ντόπιους να προστατεύσουν τους Δανούς που επισκέπτονται την χώρα τους, από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Με το τραγούδι «Οι 3 σωματοφύλακες» οι The Players προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε και εμείς να σώσουμε τους Δανούς από τον καυτό ήλιο!

Έτσι λοιπόν οι The Players, είναι οι… «Τρεις Σωματοφύλακες» των Δανών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας