Μία μία μόνο συναυλία θα γιορτάσουν οι The Cure τη συμπλήρωση σαράντα ετών ιστορίας.

Κλείστε εισιτήρια, για τη συναυλία και αεροπορικά. Κατάλυμα δε χρειάζεται. Πάμε συναυλία, ξενυχτάμε και το επόμενο πρωί, αεροπλάνο για επιστροφή.

Ο λόγος; Οι The Cure ανακοίνωσαν ποιοι θα τους πλαισιώσουν για να γιορτάσουν τα 40α γενέθλια του συγκροτήματος, το Σάββατο 7 Ιουλίου στο Hyde Park του Λονδίνου.

Είπαν ότι η συναυλία θα είναι το «μοναδικό ευρωπαϊκό show τους, μέσα στο 2018». Θα παίξουν οι Interpol, Goldfrapp, Editors, Ride, Slowdive και The Twilight Sad. Θα προστεθούν κι άλλοι που θα ανακοινωθούν αργότερα. Δύο ολόκληρες ώρες, επί σκηνής θα είναι μόνον οι The Cure.

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αποκτήσει ένα σύνδρομο στέρησης με τους Cure. Το τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησαν σε στούντιο ήταν, το 2008, το «4:13 Dream». Τρία χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε το live LP «Bestival Live 2011», για να συνδράμουν το «Isle of Wight Youth Trust». Πέρυσι, έκαναν την πρώτη τους τουρνέ στις ΗΠΑ, από το 2008. Από το 2010, υποτίθεται ότι δουλεύουν στο 14ο άλμπουμ τους.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε στο Crawley της Μεγάλης Βρετανίας το 1976. Στα σαράντα έτη πορείας βίωσε πολλές αλλαγές στα μέλη του, με μοναδικό σταθερό μέλος τον Robert Smith, ως βασικό στιχουργό, τραγουδιστή και κιθαρίστα.

Αφήστε το σχόλιό σας