Οι The Chainsmokers κυκλοφορούν το «Side Effects» με την Emily Warren

-

Με καλοκαιρινή διάθεση επιστρέφουν οι The Chainsmokers.

Οι The Chainsmokers κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Side Effects» σε συνεργασία με την ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Emily Warren.

Ο Alex Pall και Andrew Taggart αθέτησαν προφανώς την υπόσχεσή τους. Στις αρχές του έτους, το δίδυμο είχε υποσχεθεί ότι κάθε μήνα θα κυκλοφορούσε ένα καινούργιο single, έως ότου δημιουργήσουν σταδιακά με αυτό τον τρόπο το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ των The Chainsmokers.

Τελικά σταμάτησαν στα τέσσερα τραγούδια και τα «Sick Boy», «You Owe Me», «Everybody Hates Me» και «Somebody» έχουν ολοκληρώσει τη συγκρότηση του EP «Sick Boy», σηματοδοτώντας την αλλαγή στην ταυτότητα και στον ήχο των The Chainsmokers.

Το νέο τραγούδι «Side Effects» με τη συμμετοχή της Emily Warren είναι αυτό που ανοίγει τον κύκλο για το δεύτερο άλμπουμ του διδύμου και δείχνει την πρόθεσή τους να εξερευνήσουν άλλα πεδία, με καλοκαιρινή διάθεση.

Η 25χρονη Αμερικανίδα συνεργάζεται στενά με τους The Chainsmokers και έχει βάλει την υπογραφή της σε όλα τα ολοκαίνουρια τραγούδια που έχουν παρουσιάσει έως τώρα, αλλά και σε τραγούδια του άλμπουμ «Memories… Do Not Open», όπως και στο «Don’t Let Me Down».

Στο «Memories… Do Not Open» είχε δώσει τη φωνή της στο «Don’t Say» και στο «My Type».

Η Emily Warren έχει συνεισφέρει επίσης ως δημιουργός στο «New Rules» της Dua Lipa, στο «No More Sad Songs» των Little Mix με τον Machine Gun Kelly, στο «No Lie» του Sean Paul με την Dua Lipa, αλλά και σε τραγούδια καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Shawn Mendes, Fifth Harmony, Jessie J, 5 Seconds of Summer, Alessia Cara, Becky G, Noah Cyrus κ.ά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας