Οι The Chainsmokers απολογούνται για την επίθεση στη Lady Gaga

-

Μετανοημένοι εμφανίζονται οι The Chainsmokers για την επίθεση που είχαν εξαπολύσει προς τη Lady Gaga.

Οι The Chainsmokers απολογούνται για την κριτική που είχαν ασκήσει στη μουσική της Lady Gaga.

Το προηγούμενο φθινόπωρο, το αμερικανικό δίδυμο παραγωγών της EDM – pop δημιούργησε μία κόντρα με το pop ίνδαλμα κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που είχαν δώσει στο «Rolling Stone», με αποτέλεσμα πολλοί fans να θυμώσουν για την αποδοκιμασία τους στο «Perfect Illusion» της Lady Gaga.

«Είναι χάλια (το τραγούδι)», σχολίασε ο Alex Pall, το ένα από τα δύο μέλη του σχήματος των The Chainsmokers.

«Είναι σπουδαία καλλιτέχνης», συνέχισε περισσότερο διπλωματικά ο Drew Taggart: «Είναι σπουδαία καλλιτέχνης. Είναι σαν να έκανε ο Jeff Koons* ένα γλυπτό της», επαίνεσε. Ο Alex Pall συμφώνησε και πρόσθεσε: «Και πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι δούλεψαν σε αυτό το τραγούδι, αλλά…»

Μερικές ημέρες αργότερα, όταν η Lady Gaga κυκλοφόρησε το single του «A-YO» εν όψει του επερχόμενου τότε άλμπουμ της με γενικό τίτλο «Joanne», δεν είχε ξεχάσει όσα είχαν αναφερθεί, φροντίζοντας να στείλει ένα μήνυμα στους δύο DJs και παραγωγούς.

Η αστέρας της pop τους έστειλε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ένα σύνδεσμο προς το «A-YO», γράφοντας: «Ίσως παιδιά θα σας αρέσει αυτό (το τραγούδι) καλύτερα».

Μήνες έπειτα από τη διένεξη, οι The Chainsmokers μίλησαν ξανά για το θέμα που προκάλεσε συζήτηση.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο αμερικανικό «The Howard Stern Show», ο Alex Pall εξήγησε με απολογητικό τόνο:

«Πραγματικά βγήκε εκτός νοήματος. Είμαι 32 τώρα και κανείς δεν έδωσε σημασία τι είπα για 30 χρόνια της ζωής μου… Νιώθω άσχημα. Δε νομίζω ότι είναι ορθό να κάνουμε τέτοιου είδους κρίσεις ούτως ή άλλως. Κράτα το για τον εαυτό σου.»

*Ο Jeff Koons είναι Αμερικανός καλλιτέχνης γνωστός για τη δουλειά του με θέματα της pop κουλτούρας και την αναπαραγωγή μπανάλ αντικειμένων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας