«Ποιον αγαπάς τώρα;»… Η αλήθεια πάντα πονάει, αλλά είναι λυτρωτική.

Οι The Chainsmokers και οι 5 Seconds Of Summer ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία απρόσμενη μουσική συνεργασία.

Το δίδυμο της EDM μουσικής από τη Νέα Υόρκη συμπράττει με το pop-punk συγκρότημα από το Σίδνεϊ στο τραγούδι «Who Do You Love?», που κυκλοφορεί από την Disruptor Records και την Columbia Records / Sony Music.

Το 2018 οι The Chainsmokers κινήθηκαν διαφορετικά από το σύνηθες. Αντί να κυκλοφορήσουν ολοκληρωμένο το δεύτερο άλμπουμ τους, προτίμησαν να το χτίσουν βήμα – βήμα προσθέτοντας σχεδόν κάθε μήνα ένα καινούργιο τραγούδι.

Το EP που άρχισε να σχηματίζεται στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς κατέληξε πράγματι στο νέο άλμπουμ του διδύμου, το «Sick Boy» που πήρε την τελική μορφή του το Δεκέμβριο.

Οι The Chainsmokers δεν εφησυχάζουν.

Έχοντας καταγράψει ήδη στο ενεργητικό τους συνεργασίες με καλλιτέχνες που εκπροσωπούν ποικίλα μουσικά είδη, από pop (με τη Halsey στο «Close») και pop-rock (με τους Coldplay στο «Something Just Like This») μέχρι country (με την Kelsea Ballerini στο «This Feeling»), δοκιμάζουν ξανά κάτι διαφορετικό.

Ο Andrew Taggart και ο Alex Pall έχουν ανανεώσει το ύφος τους και πειραματίζονται συνεχώς με τον ήχο τους, χωρίς όμως να κλείνουν οριστικά τις διόδους με το παρελθόν.

Ο 5 Seconds Of Summer κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο το τρίτο άλμπουμ τους, το οποίο ονομάζεται «Youngblood», και κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή για τρίτη συνεχόμενη φορά τόσο στην Αυστραλία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «Who Do You Love?» εξετάζει τα συναισθήματα της δυσπιστίας και της εγκατάλειψης που δημιουργούνται εξαιτίας της απιστίας. Οι στίχοι κατηγορούν αλλά και ζητούν με απελπισία την αλήθεια: «Ποιον αγαπάς, ποιον αγαπάς τώρα; / Θέλω να ξέρω, θέλω να ξέρω ποιον»

«Αγαπάμε αυτά τα παιδιά και προς μεγάλη μας έκπληξη, όταν τους ανακαλύψαμε για πρώτη φορά (είδαμε ότι) δεν ήταν ένα boy band, αλλά μία σοβαρή rock μπάντα», επισημαίνουν οι The Chainsmokers για τους 5 SOS.

«Ήταν φοβερά διασκεδαστικό να δουλέψουμε με το δικό τους στιλ και vibe και να κάνουμε αυτό το τραγούδι αυτό που είναι.»

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες συνεργασίες – εκπλήξεις από τους The Chainsmokers.

Οι δύο DJs και μουσικοί παραγωγοί έχουν ανακοινώσει ότι έχουν γράψει ένα τραγούδι με τους Blink-182 και έχουν επιβεβαιώσει ότι ολοκλήρωσαν ένα single με τον ράπερ Juice WRLD.

 

Αφήστε το σχόλιό σας