Το φανατικό κοινό του «Πολέμου των Άστρων» δεν έχει ξεχάσει την «Πριγκίπισσας Leia» και την Carrie Fisher.

Τέσσερα fan clubs του «Star Wars» διοργάνωσαν αφιέρωμα στην αγαπημένη τους «Πριγκίπισσα Leia» και την Carrie Fisher στο φετινό «Comic Con», στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Οι θαυμαστές της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας γιόρτασαν τη ζωή και το έργο της Carrie Fisher, η οποία ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της «Πριγκίπισσας Leia», μιας από τις πιο δυναμικές ηρωίδες ταινίας blockbuster, που υπήρξε πρότυπο για πολλές σύγχρονες ηρωίδες και αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Πολλές γυναίκες ντυμένες «Leia», με το άσπρο φόρεμα και το χαρακτηριστικό χτένισμα με τους κότσους, μίλησαν για το πόσο τις ενέπνευσε ο ρόλος που υποδύθηκε η Carrie Fisher στο «Star Wars».

Μία είπε ότι επέλεξε και στον γάμο της να ντυθεί «Πριγκίπισσα Leia». Μία άλλη θαυμάστρια τόνισε ότι «όταν έχεις τους δύο κότσους στα μαλλιά, τίποτα δε σε σταματάει.»

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε έκθεση τέχνης με έργα θαυμαστών που δημιουργήθηκαν μετά το θάνατο της ηθοποιού Carrie Fisher, τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Η Carrie Fisher εμφανίστηκε στην κλασική τριλογία του «Πολέμου των Άστρων» (A New Hope, The Empire Strikes Back, The Return of the Jedi) και στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

Οι θαυμαστές τίμησαν και τον Kenny Baker, ηθοποιός που έγινε διάσημος για τον ρόλο του «Hot R2-D2″ και ο οποίος επίσης πέθανε το 2016. Τα μέλη του «R2-D2 Builders club» τον τίμησαν φέρνοντας στην εκδήλωση τέσσερα αντίγραφα ανδροειδών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας