Οι BTS κατέρριψαν ένα ακόμη ρεκόρ.

Το boy band των BTS από τη Νότια Κορέα έγινε το πρώτο K-Pop συγκρότημα που έφτασε τις 600 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, όταν η στρατιά των θαυμαστών του, το A.R.M.Y (Adorable Representative M.C. for Youth) διοργάνωσε streaming party για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού «DNA».

Το video clip του «DNA» κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2017 και το τα επταμελές γκρουπ κατάφερε να γράψει ιστορία σε χρονικό διάστημα λίγο περισσότερο του ενός έτους. Το τραγούδι που έγινε επιτυχία αμέσως μετά την κυκλοφορία του και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του συγκροτήματος «Love Yourself: Her».

Ο περασμένος χρόνος ήταν καταπληκτικός για τους BTS ή αλλιώς Bangtan Boys.

Έλαβαν μια υποψηφιότητα για Βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Record Package» και έγιναν η πρώτη μπάντα της K-pop μουσικής που αναγνωρίζεται από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπάρχει και άλλη είδηση για τους BTS, οι οποίοι αποτελούνται από τους Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook.

Η «Mattel» το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει κούκλες των επτά αγοριών από τη Νότια Κορέα. Οι εμφανίσεις των επτά σούπερ σταρ που επιλέχθηκαν είναι εκείνες από το εκθαμβωτικό video clip του «Idol».

Είναι το μουσικό βίντεο με το οποίο έχουν κατακτήσει ένα ακόμη ρεκόρ, τον Αύγουστο του 2018, όταν συγκέντρωσαν τις περισσότερες προβολές (45,9 εκατομμύρια) μέσα σε 24 ώρες.

Την επίδοση κατέρριψε πρόσφατα η Ariana Grande με το video clip του «Thank U, Next» (55,4 εκατομμύρια προβολές).

 

Αφήστε το σχόλιό σας