Ο Θάνος Πετρέλης κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του με την υπογραφή των Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά!

Ο Θάνος Πετρέλης έπειτα από το πρόσφατο single «Τελειώσαμε» σε μουσική και στίχους δύο πολύ μεγάλων δημιουργών του ελληνικού πενταγράμμου, του Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά αντίστοιχα, επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με νέο άλμπουμ.

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του, «Είμαι ακόμα ελεύθερος», και με δύο cd-singles, ένα live cd και αρκετά single να έχουν μεσολαβήσει, ο Θάνος Πετρέλης επανέρχεται στο δισκογραφικό προσκήνιο άκρως δυναμικά και πλήρως ανανεωμένος.

Η συνεργασία του με τον Αλέκο Χρυσοβέργη και το Σπύρο Γιατρά δε σταματά στο «Τελειώσαμε» με τους δύο σπουδαίους δημιουργούς να υπογράφουν εξολοκλήρου το επερχόμενο άλμπουμ του τραγουδιστή. 10 τραγούδια που θα ταξιδέψουν τον ακροατή στα δικά τους μοναδικά συναισθήματα, αποτελώντας τη «Βιτρίνα αισθημάτων» του δίσκου.

  1. Τελειώσαμε
  2. Πρότυπο γυναίκας
  3. Είσαι ανύπαρκτη
  4. Το χαστούκι
  5. Σιδερένια καρδιά
  6. Βιτρίνα αισθημάτων
  7. Μαρτυριάρικά μου μάτια
  8. Από σένα αρχίζουν όλα
  9. Με νίκησες
  10. Δε φταίει το σπαθί

Το καινούριο cd του Θάνου Πετρέλη«Βιτρίνα αισθημάτων», αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τη Spicy στα μουσικά καταστήματα της χώρας, φυσικά και ψηφιακά, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας