Καινούριο τραγούδι θα προτείνει προσεχώς ο Θάνος Πετρέλης, επιστρέφοντας «Λόγω Τιμής» στη Heaven.

Ο Θάνος Πετρέλης έχει κάτι που σας ενδιαφέρει!

Οι δύο προηγούμενες κυκλοφορίες του τραγουδιστή ακούστηκαν δυνατά και απέκτησαν περίοπτη θέση στα ραδιόφωνα.

Το «Έχω Μια Καρδιά» (Κωνσταντίνος Παντζής / Βαγγέλης Κωνσταντινίδης) είδε τον τίτλο του στην τέταρτη θέση του airplay chart για το ελληνικό ρεπερτόριο ενώ το «Μαζί Δεν Κάνουμε» (Θάνος Πετρέλης – Θάνος Μπαντούνας / Πέτρος Αγγελόπουλος – Χάρης Γαλανός) εισήλθε και αυτό με τη σειρά του στην εικοσάδα της ίδιας κατάταξης.

Επιστροφή στο «σπίτι»

Με τη νέα σεζόν ο Θάνος Πετρέλης επιστρέφει στο δισκογραφικό «σπίτι» του.

Μιας και είχε συστηθεί μέσω της συμμετοχής του στο πρώτο «Fame Story», όντας στους φιναλίστ του παιχνιδιού, ο καλλιτέχνης σύναψε τότε (2003) συμβόλαιο με τη Heaven Music.

Συνεργαζόμενος αποκλειστικά με το Φοίβο, κυκλοφόρησε 3 δίσκους («Είχε Το Χρώμα Τ’ Ουρανού», «Θυμίζεις Κάτι Από Ελλάδα», «Είμαι Ελεύθερος), 1 live album και 2 CD singles («Ευτυχώς», «Ξύπνα Θανάση») που έφεραν πολλές γνωστές επιτυχίες και πλατινένιες πωλήσεις.

Έξι περίπου χρόνια μετά την αποχώρησή του για να ακολουθήσει τον επιτυχημένο συνθέτη στο νέο του εγχείρημα, ο Θάνος Πετρέλης συμπράττει ξανά με τη Heaven.

Το νέο τραγούδι του έχει τον τίτλο «Λόγω Τιμής» και θα το ακούσουμε ολόκληρο στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Χάρη Γαλανού.

Έως τότε, μπορείτε να πάρετε ένα άκουσμα από το παρακάτω teaser!

«Επειγόντως για να το λύσουμε, δεν μπορεί εμείς να χωρίσουμε, ούτε απόσταση να κρατήσουμε, πρέπει να ‘ρθεις… Λόγω Τιμής.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας