Ο Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτει το καινούριο τραγούδι του «Από μένα δε γλυτώνεις», σε μουσική Κώστας Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα!

Ο Θανάσης Βασιλάκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από τα 16 του ξεκίνησε να τραγουδά, προερχόμενος από μουσική οικογένεια μιας και ο μπαμπάς του ασχολούνταν με το τραγούδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι διαφορετικό!

Για 9 ολόκληρα χρόνια εμφανιζόταν σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, ο Ζαφείρης Μελάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Χρυσοχΐδης και πολλοί ακόμη!

Τα τελευταία 4 χρόνια μόνιμος κάτοικος πλέον της Αθήνας μετρά εξίσου αξιόλογες συνεργασίες με Νίκο Βέρτη, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη και Ανδρέα Στάμο βλέποντας συνεχώς την καριέρα του να έχει ανοδική πορεία.

Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το cd single «Θανάσης Βασιλάκος» με 4 τραγούδια όπου και ξεχώρισε η διασκευή του Θέμη Αδαμαντίδη«Η αγάπη πιάνεται απ΄τα μάτια» και στην συνέχεια κυκλοφόρησε το κομμάτι «Απαγορεύεται» που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό.

Σήμερα, ο Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτει το καινούριο τραγούδι του «Από μένα δε γλυτώνεις», σε μουσική Κώστας Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Κυκλοφορεί από την Gabi Music.

Αφήστε το σχόλιό σας