Η Thalia, για χάρη του καινούργιου της άλμπουμ, επέστρεψε στην πατρίδα της, το Μεξικό.

Από την Ηρώ Τζημίκα

Στην πιο ώριμη φάση της καριέρα της, όπως δηλώνει κι η ίδια, η Thalia εξακολουθεί να κάνει προσεγμένες κινήσεις πάνω στα επαγγελματικά της. Δύο χρόνια πέρασαν από το τελευταίο της cd, «Habitame Siempre» κι ήρθε ο καιρός για να ακολουθήσει το επόμενο. Πάνω στο ίδιο μήκος κύματος μπορούμε να πούμε, αλλά πιο προσεγμένο, με ωραίες και δυνατές συνεργασίες (που στα προηγούμενα έλειπε να ακούσουμε την «παλιά» καλή Thalia) και φυσικά πολύ πάθος. Με τραγούδια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, έρχεται να μας παρουσιάσει το «Amore mio».

Το «Amore Mio» κυκλοφόρησε στην αγορά στις 4.11.2014 και το πρώτο single που έγινε και video clip είναι το «Por lo que reste de vida»

Πολλά και διάφορα είπε κι έκανε η Thalia σε αυτή την επίσκεψη στη γενέτειρά της. Ένα τραγούδι μέσα από το δίσκο «Amore Mio» που την ίδια έχει «ελευθερώσει» είναι το «Gracias» κι όπως δηλώνει στις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε, είναι κι ένα τραγούδι που κι οι fans της αγάπησαν από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Στον δίσκο, για όσους από εσάς γνωρίζετε την καριέρα της, θα δείτε και μερικούς γνωστούς τίτλους, ως τίτλους τραγουδιών! Όπως το «Tu y yo» ή το «Olvidame»! Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ένα από τα πιο δυνατά pop/dance τραγούδια της, το «Tu y yo» στον δίσκο της Thalia 2002! Ενώ το «Olvidame» ήταν μία υπέροχη μπαλάντα στο δίσκο «El sexto sentido» το 2006!

Ένα μεγάλο ερώτημα, που βασανίζει θαυμαστές αλλά και δημοσιογράφους, είναι αν τελικά γυρίσει στην ηθοποιία. Έχουν περάσει 13 χρόνια από την τελευταία της ταινία, η οποία ήταν το «Mambo Cafe».  Μπορούμε να τονίσουμε, ότι πραγματικά την παρακαλάνε διάσημοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι ώστε να δώσει το παρόν σε σειρές της τηλεόρασης. Δήλωσε ότι, επειδή δεν έχει χρόνο ( μια κι ετοιμάζει πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και μία ολοκαίνουργια σειρά ρούχων που θα βγει στην Αμερική)  ότι αν της γίνεις πρόταση για μία μίνι σειρά, που θα είναι μάξιμουμ 10 επεισόδια και θα κάνει το μπαμ, θα το κάνει!

Ρωτήθηκε αν θα κάνει τουρ με αυτό της το δίσκο κι απάντησε θετικά. Περιμένει πρώτα να μάθει ο κόσμος τα τραγούδια και να τον αγαπήσει σαν δίσκο κι όταν έρθει το καλοκαιράκι, τότε θα γίνει!

Η συνέντευξη είναι στα ισπανικά, αλλά μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση και να δείτε πώς είναι η Thalia σήμερα… (Ουσιαστικά μερικές μέρες πριν!)

 

Αφήστε το σχόλιό σας