Η λατίνα τραγουδίστρια Thalia όπως πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε, θα τραγουδήσει στα βραβεία «Premios Juventud».

Από την Ηρώ Τζημίκα

H Thalia το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει, αλλά και να τρέξει πολλά πράγματα όπως μαθαίνουμε.

Μπορούμε να σχολιάσουμε επίσης ότι άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, μετά από πολλά χρόνια σε ξανθό! Σε άλλους αρέσει, σε άλλους πάλι όχι και τόσο… Αλλά ότι και να κάνει παραμένει κούκλα!

Ας περάσουμε στα ενδότερα όμως… Το πιο πρόσφατο είναι ότι έχει επιβεβαιώσει τη παρουσία της στα πασίγνωστα βραβεία «Premios Juventud», που θα γίνουν στις 18 του Ιουλίου στην Αμερική, συγκεκριμένα στο Bank United Center! Μαζί με την Thalia, θα είναι επίσης στη σκηνή ο Marc Anthony, ο Pitbull, η Maite Perroni, o Jen Carlos Canela αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι τραγουδιστές της Λατινικής Αμερικής.

Πέραν της εμφάνισης της ίδιας στα συγκεκριμένα βραβεία, αυτό το διάστημα γράφει ένα βιβλίο για μικρά παιδιά αλλά ετοιμάζει και ένα δίσκο που θα περιέχει παιδικά τραγούδια! Ο δίσκος και το βιβλίο αυτό, θα βγουν στην αγορά τον ερχόμενο Νοέμβριο! Η ιδέα για αυτό το βιβλίο, προήλθε  από τη στιγμή που η κόρη της, η Sabrina, ήταν σε δύσκολη φάση της ηλικίας της, όταν ήταν μωρό ακόμα, όπου δεν άφηνε την πιπίλα! Από τη στιγμή που έψαχνε και δεν έβρισκε κάποια σχετική βιβλιογραφία που να απευθύνεται μόνο για αυτό, είπε ότι ήταν μια καλή ιδέα στο να ψάξει και να βγάλει αυτή ένα τέτοιο βιβλίο για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος που περνάνε πολλά παιδιά σε όλο το κόσμο μέχρι και την ηλικία των 5!

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας