Η σημαντικότερη μέρα στην καριέρα της λατίνας τραγουδίστριας, Thalia έφτασε στις 5 Δεκεμβρίου του 2013.

Από την Ηρώ Τζημίκα.

Η Thalia βραβεύτηκε με το δικό της αστέρι στην πασίγνωστη λεωφόρο της δόξας ή όπως είναι γνωστή, Walk Of Fame. Εκεί μπαίνουν καλλιτέχνες που έχουν προσφέρει πολλά στο χώρο της μουσικής, του θεάτρου και γενικότερα του θεάματος.

Μετά από 30 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία κι όχι μόνο, ήρθε η σειρά της. Είναι η πρώτη τραγουδίστρια γεννημένη στο Μεξικό που καταφέρνει να «μπει» στην λεωφόρο! Το αστέρι της βρίσκεται κοντά σε αυτό της Jennifer Lopez και της Shakira!

Παρεβρέθηκε εκεί με τον σύζυγο της, Tommy Mottola που την προηγούμενη μέρα του περιστατικού, ανανέωσαν και τους όρκους του γάμου τους! Ο Mottola πρόσθεσε ότι όταν τη γνώρισε, είχε δύο όνειρα. Πρώτο, να παντρευτεί στο Καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, πράγμα που έγινε και δεύτερο, να αποκτήσει ένα αστέρι στη λεωφόρο των «αστεριών¨», πράγμα που επίσης έγινε πραγματικότητα εκείνη τη στιγμη.

Η ίδια μάλιστα συγκινημένη δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι αυτό το αφιερώνει στη μαμά της, η οποία δεν είναι πια εν ζωή. Η μαμά της ήταν το στήριγμα κι η μέντορας της. Το αφιέρωσε και σε όλους τους fans της ανά τον κόσμο γιατί γι’αυτήν, είναι κάτι σαν οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ το ελληνικό fan club της Thalia για τις φωτογραφίες. 
Πάντα η καλύτερη δουλειά! <3 

Δείτε εδώ όλη την τελετή απονομής:

Αφήστε το σχόλιό σας