Σήμερα έκανε πρεμιέρα το νέο video clip της Thalia για το 3ο single της «Solo Parecia Amor».

Από την Ηρώ Τζημίκα

Μετά το hit σε συνεργασία με τη νεαρή ράπερ Becky G, «Como tu no hay dos» έρχεται να μας «αποτελειώσει» με μία πολύ δυνατή μπαλάντα. Νομίζω πώς η μπαλάντα τα τελευταία χρόνια για την Thalia είναι κάτι γνωστό και περπατημένο διότι στα προηγούμενα άλμπουμ της ήταν το κύριο στοιχείο. Αναφέρομαι στο «Primera Fila» (2009) «Habitame Siempre» (2012)

Με τον καιρό οι δουλειές της έχουν γίνει τρομερά προσεγμένες και διαφέρουν κατά πολύ από όλα αυτά που μας είχε συνηθίσει. (ίσως φταίει που άλλαξε και δισκογραφική εταιρεία (!) Επειδή την παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια, (το ξέρετε, αλλά το επαναλαμβάνω) πιστεύω πέρσι και φέτος ήταν κι είναι κυριολεκτικά οι χρονιές της. Πολλές εκρηκτικές εμφανίσεις σε shows και βραβεία, συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, εκπομπές, video clips με απίστευτη εικόνα κι άκρως επαγγελματικά….

Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας αφού δείτε το υπέροχο video clip που δείχνει όλη την λεπτότητα και την ομορφιά της. Πραγματικά, αυτή η γυναίκα αντί να μεγαλώνει, νομίζω ότι μικραίνει! Το έχω πει χίλιες φορές, αλλά κάθε φορά δεν μπορώ να διαψευσθώ!

Το «Solo parecia amor» μπορείτε να το βρείτε στον τελευταίο δίσκο της με τίτλο «Amore Mio»

“Por favor no menciones la palabra amor, eso nunca sucedió,” – Σε παρακαλώ, μην αναφέρεις την λέξη «αγάπη», αυτό ποτέ δεν συνέβη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας