Η Thalia γιόρτασε τους 5εκ. followers στο Twitter βάζοντας twitcam στους fans της σε όλο τον κόσμο! 

Από την Ηρώ Τζημίκα:

Η Thalia το είπε και το έκανε! Όπως είχε υποσχεθεί στους fans της, όταν φτάσει τους 5 εκατομμύρια followers θα βάλει κάμερα ώστε να τους ευχαριστήσει! Γύρω στις 3.00 ώρα Ελλάδος έγινε η σύνδεση! Απλή, αλλά πολύ όμορφη, όπως πάντα η Thalia άρχισε να «υποδέχεται» τους διαδικτυακούς της φίλους! Fans από όλο τον κόσμο άρχισαν να της στέλνουν χαιρετίσματα αλλά και τις προσωπικές τους απορίες. Μεξικό, Ισπανία, Ουγγαρία, Φιλιππίνες, Βραζιλία, Αργεντινή, είναι μερικές από τις χώρες που χαιρέτησε και η ίδια από μηνύματα που πρόλαβε να διαβάσει!

Αυτό το twitcam, έγινε ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη αλλά και να μοιραστεί μαζί τους μερικά από τα προσεχή νέα της! Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η Thalia θα βγάλει ένα παιδικό βιβλίο το οποίο θα αφορά στον τρόπο καταπολέμησης του αποχωρισμού της πιπίλας για τα μικρά παιδιά, μέχρι και την ηλικία των 5! Το βιβλίο θα ονομάζεται «Chupi»! Επίσης, μαζί με αυτό θα βγάλει και ένα καινούργιο cd, που θα προορίζεται πάλι για τα μικρά παιδάκια. Όπως ανέφερε, τα τραγούδια είναι ένα και ένα και πιστεύει ότι η δουλειά αυτή θα αρέσει σε όλους!

Thalia

Τις επόμενες μέρες θα βγει και το καινούργιο τεύχος του People en espanol στο όποιο έχει ένα ιδικό αφιέρωμα για αυτή με καινούργιες φωτογραφίες, όπου και έδειξε αποκλειστικά μέσω της κάμερας! Πριν μερικούς μήνες πραγματοποίησε και ένα tour στην Αμερική το οποίο έσκισε με όλη τη σημασία της λέξεως! Αυτές λοιπόν οι συναυλίες κάποια στιγμή θα βγουν και σε ένα special dvd! Το περιμένουμε πώς και πώς έχουμε να πούμε, για να πάρουμε μια μικρή γεύση, μιας και εμείς από εδώ είναι λίγο δύσκολο να ζήσουμε κάτι παρόμοιο… Δυστυχώς…

Πολλές ήταν οι ερωτήσεις αλλά λίγος ο χρόνος που έκατσε για να απαντήσει! Αυτή τη φορά η Ελλάδα δεν είχε την τιμητική της και άφησε πολλά αναπάντητα μηνύματα, όπως για το αν θα κάνει ένα Ευρωπαικό τουρ και για τους fans της εδώ!

Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν τι άλλο μας ετοιμάζει! Οι Έλληνες fans την αγαπάνε και υπάρχει και σελίδα με όλα τα νέα της που μπορείτε να ενημερώνεστε με περισσότερα από 110.000 μέλη:

Facebook/Thalia Diva-Greek F Club 

Αφήστε το σχόλιό σας