Κι όμως κάτι απίθανο συνέβη πριν από μερικές ώρες.

Για όσους παρακολουθούν φανατικά την πορεία της μεξικάνας σούπερ σταρ, Thalia, θα ξέρουν ότι τότε που κυκλοφόρησε ο δίσκος της, Arrasando το 2000, που έγινε χρυσός και πλατινένιος σε πολλές χώρες ανά την υφήλιο, (εκτός Λατινικής Αμερικής) θα ξέρουν ότι είχε κάποια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στα αγγλικά κι ήταν να μπουν σε έναν καινούργιο δίσκο, αλλά για κάποιο λόγο δεν κυκλοφόρησαν. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα έγινε χρυσός και κυκλοφόρησε από τη Minos/Emi.

Ένα από αυτά ήταν η αγγλική version για το Regresa a mi (γύρνα σε εμένα) και ο τίτλος του ήταν “Dont close the door”.

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια βγήκε στην επιφάνεια. Ο λόγος άγνωστος…

Το “Regresa a mi” είχε κατακτήσει τη θέση νο.1 στα chart του Billboard: US Billboard Hot 100 – US Billboard Hot Latin Tracks & του Μεξικού Top 10. Μέσα από το δίσκο Arrasando είχαν ξεχωρίσει όλα τα τραγούδια κι όλα έγιναν επιτυχίες, αλλά αγαπήθηκαν περισσότερο το ομότιτλο τραγούδι “Arrasando”, “Entre el mar y una estrella”, “Menta y canela”, “Reencarnación”, “Rosalinda”.

(Τις επόμενες μέρες φημολογείται ότι θα υπάρξει κι η αγγλική version από το αγαπημένο “Entre el mar y una estrella”-“Ανάμεσα στη θάλασσα και σε ένα αστέρι” και ο τίτλος είναι “Btween the sea and a star”) Αναμένουμε για ακόμα μία αρκετά μεγάλη αποκάλυψη, που ήταν όντως πολλά χρόνια καλά κρυμμένη όσον αφορά αυτά τα υπέροχα τραγούδια που σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία.

Η Thalia στα 46 της, πιο όμορφη και ενεργή από ποτέ, κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες το τραγούδι “No me acuerdo” σε συνεργασία με τη νεαρή Natti Natasha το οποίο έχει ξεπεράσει τα 200εκ views από την 1η Ιουνίου που ανέβηκε.

Η Thalia θα κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 όπως έχει ενημερώσει τους fans της, καινούργιο δίσκο, αλλά και τραγούδια με εκπληκτικές συνεργασίες.

Αφήστε το σχόλιό σας