Το καινούριο solo κομμάτι της, που κερδίζει τις εντυπώσεις, μας αποκαλύπτει η Μελίνα Μακρή!

Η Μελίνα Μακρή έκανε το πρώτο solo δισκογραφικό βήμα της την περασμένη άνοιξη τραγουδώντας μας «Αν Φτάνει». Λίγο πριν την είσοδο της νέας χρονιάς η Μελίνα επανέρχεται για να βροντοφωνάξει «Θα Είμαι Εκεί».

Όχι, όσοι δεν παρακολουθείτε στενά τη μουσική επικαιρότητα, μην ανησυχείτε. Οι Vegas συνεχίζουν την κοινή, γεμάτη επιτυχίες, πορεία τους!

Τα μέλη του αγαπημένου συγκροτήματος έχουν εκφράσει προ πολλού την επιθυμία τους να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν τα προσωπικά μουσικά τους σχέδια, παράλληλα με την παρουσία τους στους Vegas.

H Μελίνα Μακρή, έχοντας κάνει την αρχή με το «Αν Φτάνει», επιστρέφει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια και μας ενθουσιάζει!

Το καινούριο solo τραγούδι της γυναικείας φωνής των Vegas ονομάζεται «Θα Είμαι Εκεί» και το υπογράφει συνθετικά η ίδια μαζί με τον Φράνκυ Λούβαρη, ενώ οι στίχοι είναι της Σοφίας Παπαβασιλείου.

Κυκλοφορεί από τις Heaven και One Nation.

 

Νέα solo κομμάτια, όμως, μας παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα μέλη των Vegas!

Ακούστε παρακάτω το «Wakanaka» (Zoom – Zoom) του Zeraw, σε μουσική και στίχους Zeraw και Πάνου Νικολακόπουλου.

Τέλος, στο καινούριο instrumental track του DJ Airth γίνονται… «Σόδομα και Γόμορρα», με τον DJ των Vegas να «παίζει» μουσικά με την πασίγνωστη ατάκα της Σαπφούς Νοταρά στην κινηματογραφική ταινία «Αχ! Αυτή Η Γυναίκα Μου» (1967).

Αφήστε το σχόλιό σας