Μελίνα Ασλανίδου και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο που θα μας κρατήσει συντροφιά τον ερχόμενο χειμώνα!

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου έρχεται μία νέα αποκλειστική μετάδοση. Η ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Τετάρτη Βράδυ» κρύβει μια συνεργασία… έκπληξη!

Η Μελίνα Ασλανίδου «παντρεύεται» μουσικά με τον Αντώνη Ρέμο!

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, δύο μοναδικές ερμηνείες, ένα τραγούδι που δεν πρέπει να χάσετε σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, που θα κυκλοφορήσει από την Heaven στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου.

«Έχει μια ψύχρα αυτή την Τετάρτη»… αλλά αυτό το τραγούδι εκπέμπει μία υπέροχη θαλπωρή που θα σας συντροφεύσει όλο το χειμώνα!

Μετά τη συνεργασία τους επί σκηνής στις αρχές του καλοκαιριού στο «Thalassa» η Μελίνα Ασλανίδου και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν και δισκογραφικά τις φωνές τους.

Συντονιστείτε το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου στον Love Radio 97,5 για την Αθήνα, στο Κοσμοράδιο 95,1 για τη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα ανά την επικράτεια για να το απολαύσετε πρώτοι..

Αφήστε το σχόλιό σας