Αγνώριστος ο Thor!

Για να παίξει το ρόλο στη νέα ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας», ο Chris Hemsworth έπρεπε να χάσει πολλά κιλά. Και όταν λέμε πολλά, εννοούμε πραγματικά πολλά. Απλά κοιτάξτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter: «Μόλις δοκίμασα ένα νέο πρόγραμμα διατροφής / άσκησης που ονομάζεται «Στην Καρδιά της Θάλασσας» δεν το συνιστώ.». Δείτε τον αγνώριστος:

Στην ταινία ο Chris Hemsworth παίζει τον ρόλο του βετεράνου πρώτου αξιωματικού Όουεν Τσέις, στο φαλαινοθηρικό Essex, ο οποίος έχει κολλήσει με το κυνήγι της θρυλικής φάλαινα Moby Dick.

Για να υποδυθούν το πλήρωμα του πλοίου, χωρίς φαγητό στην ανοιχτή θάλασσα, ο Chris και το υπόλοιπο καστ έπρεπε να χάσουν βάρος με σταθερό ρυθμό. Γιατί να έκαναν μια δίαιτα η οποία περιελάμβανε την πρόσληψη μόνο 500 θερμίδων την ημέρα!

giphy

Η ταινία «In the Heart of the Sea» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

in-the-heart-of-the-sea

Η υδάτινη περιπέτειας «Στην Καρδιά της Θάλασσας» κυκλοφορεί στην Ελλάδα μια μέρα πριν την Πρωτοχρονιά, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ.

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμγουορθ, Κίλιαν Μέρφι

Αφήστε το σχόλιό σας