Οι Bullet For My Valentine θα κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους με τίτλο “Temper Temper” στις 29 Οκτωβρίου. Το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα από την ίδια την μπάντα σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στην Rock Week του Radio 1, όπου θα εμφανιστούν στα Maida Vale Studios.

Το “Temper Temper” είναι το πρώτο τραγούδι από το τέταρτο άλμπουμ της κορυφαίας metal μπάντας στο οποίο έχει κάνει παραγωγή ο Don Gilmore (Linkin Park / Pearl Jam). Το group έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμπαγκοσμίως μέχρι σήμερα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις αρχές της νέας χρονιάς και είναι η συνέχεια του Fever το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 και έκανε ντεμπούτο κατευθείαν στο Top 10 σε Αγγλία (#5), Αμερική (#3), Ιαπωνία (#1), Αυστραλία (#5), Αυστρία (#2), Καναδά (#4), Γερμανία (#3) και Ελβετία (#7).

Οι Bullet For My Valentine, οι οποίο ήταν στην κεντρική σκηνή των φετινών Reading και Leeds Festivals και ετοιμάζονται να παίξουν στο Soundwave Festival της Αυστραλίας τη νέα χρονιά, αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα τη νέα τους περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας