Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Adobe, η mobile έκδοση του Flash δεν θα υποστηρίζεται στο Android 4.1, ενώ οι υπάρχουσες εκδόσεις Flash δεν θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play μετά τις 15 Αυγούστου.

Έως τότε η εγκατάσταση του Flash σε συσκευές με το νέο Android Jelly Bean, συμπεριλαμβανομένου και του νέου tablet Nexus 7 και των (ελάχιστων) συσκευών που αναμένεται να αναβαθμιστούν μέσα στον Ιούλιο θα είναι εφικτή, αν και ούτε η Adobe ούτε ο κατασκευαστής της συσκευής θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα όποια «προβλήματα» προκληθούν.

Επίσης η Adobe ανακοίνωσε ότι η οριστική διακοπή της πιστοποίησης φορητών συσκευών για υποστήριξη Flash θα διακοπεί το Νοέμβριο. Αν και κάποιες απαιτημένες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, η Adobe συστήνει στους κατόχους smartphones ή tablets που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 να απεγκαταστήσουν το plugin, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παρά το γεγοός ότι η Microsoft σκοπεύει να υποστηρίξει το Flash στις ταμπλέτες με Windows 8, η απόφαση της Adobe δικαιώνει την Apple που από την πρώτη εμφάνιση του iOS το «σνόμπαρε» επιδεικτικά…

πηγή: techit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας