Η έκπληξη που οι φαν της EDM  περιμένουν ίσως έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο από  Μαϊάμι!

Το σλόγκαν του φετινού Ultra Music Festival είναι να περιμένεις το απροσδόκητο. Και στο φετινό Ultra κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Έχουμε ακούσει τόσες και τόσες πολλές διαφορετικές θεωρίες που αντικρούουν η μια την άλλη και πραγματικά είναι δύσκολο να καταλήξουμε κάπου.

Ίσως η έκπληξη είναι ένα trance set από τον Tiësto. Ίσως να είναι οι Daft Punk. Ίσως η αγαπημένη μας τριάδα από της Σουηδία, οι Swedish House Mafia.

Πρόσφατα ο Steve Angello πυροδότησε τις φήμες όταν άρχισε να ακολουθεί τον Axwell & τον Ingrosso στα social media. Λίγο μετά, οι Swedish House Mafia ενημέρωσαν την εικόνα του προφίλ τους στο Facebook και το banner. Και ενώ οι εικασίες για επανένωση των SHM είχαν πέσει πρόσφατα υπέρ των Daft Punk, τώρα φτάνουν κάποιες νέες πληροφορίες για να πυροδοτήσουν μια πιθανή επανένωση.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τα φώτα στα set του Axwell, άλλα και πολλών άλλων όπως, ο Carl Cox, οι Swedish House Mafia και ο Tiesto, Charly Bendenoun, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με μια φράση που αναφέρει: «Επιστρέφουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ultra Miami (εκτός από τον τέταρτο στο αριστερά), θα έχετε δύο αύριο στο haraonic Festival Chambery». Ο άντρας στην άκρη αριστερά είναι άγνωστος, αλλά υποψιαζόμαστε  ότι είναι ο ίδιος ο Charly. Μετά από λίγο έσβησε το post. Ποιος ξέρει αν αυτό σημαίνει ότι το τρίο θα επανασυνδεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο;

Προσωπικά θα ήθελα να δω τους Daft Punk, αλλά σε κάθε περίπτωση μια επανένωση των Swedish House Mafia  θα ήταν το γεγονός της δεκαετίας για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Αφήστε το σχόλιό σας