Οι «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ», «Οι γενναίοι της νύχτας» ή αλλιώς αν προτιμάτε οι κ.κ. Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης & Μουζουράκης ρίχνουν την αυλαία στις εμφανίσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς» προετοιμάζοντας τη συνέχεια του προγράμματός τους στη Θεσσαλονίκη!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συνάντησαν αυτό το χειμώνα το Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς» στη μουσικοθεατρική παράσταση «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ – Οι γενναίοι της νύχτας», μία  παράσταση που ξεχώρισε στη νυχτερινή Αθήνα και καθήλωσε ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.

Ύστερα μάλιστα από την πρόσφατη και οδυνηρή απώλεια του Σάκη Μπουλά στην παρέα της ομάδας της «Ακτής Πειραιώς» και στο εντελώς ανανεωμένο ψυχαγωγικό και παρεΐστικο «ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ» προστέθηκε και ο Πάνος Μουζουράκης.

Η μουσική παράσταση της χρονιάς και οι συντελεστές της ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 29 Μαρτίου, στην τελευταία βραδιά της, ετοιμάζοντας μετέπειτα τις βαλίτσες τους για τη Θεσσαλονίκη όπου και θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους.

Η «Ακτή Πειραιώς» μας ενημερώνει σχετικά:

«Η μουσική παράσταση της χρονιάς κλείνει την επιτυχημένη της σεζόν στην Αθήνα και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη!

Το ταξίδι ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου. Το κοινό από την αρχή αγκάλιασε τη μουσικοθεατρική παράσταση ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ και μαζί καταφέραμε να κάνουμε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι να φτάσει μέχρι τέλος Μαρτίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που βρεθήκατε στην Ακτή Πειραιώς και ταξιδέψατε μαζί μας σε αυτή τη ξεχωριστή παράσταση καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που κατ-α καιρούς  βρέθηκαν ως guest στην παράστασή μας.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν (29 Μαρτίου 2014) το ταξίδι αυτό φτάνει στο τέλος του, για τελευταία φορά οι Γεννα-5οι της νύχτας θα εμφανιστούν στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την Άνοιξη που έρχεται και την ξεχωριστή μας μουσική παράσταση που φεύγει…»

Ακτή Πειραιώς
Πειραιώς 178 & Λαμίας, Ταύρος
Τηλ.: 2103418020
www.aktipireos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας